x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Iun 2006   •   00:00

CM 2006 - Beckenbauer, la a treia casatorie

Presedintele Comitetului de Organizare a Cupei Mondiale, Franz Beckenbauer, 60 de ani, se va casatori in aceasta vara cu Heidrun Burmester, o angajata a clubului Bayern München, cu care are o relatie din 1999. Viitoarea doamna Beckenbauer a declarat pentru cotidianul Bild ca nunta va fi una discreta, cu putini invitati. Aceasta va fi a treia casatorie a lui Beckenbauer.

Grecia - PAOK, exclusa din Cupa UEFA

Federatia elena de fotbal a anuntat ieri ca PAOK Salonic, echipa calificata pentru Cupa UEFA, nu va putea fi inscrisa in aceasta competitie, deoarece oficialii echipei pregatite de Ilie Dumitrescu nu au putut prezenta garantiile financiare necesare. PAOK, care a incheiat campionatul Greciei pe locul 6, va fi inlocuita de Atromitos. Clubul din Salonic, castigator al Cupei Greciei in 2001 si 2003, se confrunta de mai mult timp cu probleme financiare, fiind in cautarea unor noi investitori.

Amicale - Germania si-a revenit

Echipele participante la Cupa Mondiala disputa in aceste zile ultimele meciuri de verificare inaintea turneului final. Germania a invins vineri la Monchengladbach, cu 3-0, nationala Columbiei. In Elvetia, la Lausanne, Italia si Ucraina au incheiat nedecis, 0-0, iar Suedia nu a putut trece, acasa, de Chile, 1-1. Alte rezultate: Angola - Turcia 2-3, Liechtenstein - Togo 0-1, Anglia - Jamaica 6-0.
×
Subiecte în articol: sport