x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Iun 2006   •   00:00
FRF. Sportul Studentesc, FC National si Jiul Petrosani risca sa-si piarda licenta, dupa ce directorul Directiei Licente si Afilieri din cadrul FRF, Viorel Duru, a constatat unele vicii de procedura in acordarea licentei pentru editia 2006-2007. "Reprezentantii acestor cluburi au depus inscrisuri care nu au putut fi evaluate de expertii FRF, fiind depuse in ultima zi a sesiunii de sedinte a Comisiei de Apel", se mentioneaza intr-un comunicat. Cele trei cluburi au fost convocate pentru data de 8 iunie. Hotararea poate fi atacata cu apel in zece zile.

RUGBY. Echipa Ucrainei, care va intalni azi, la Kiev, selectionata Romaniei, in Cupa Europeana a Natiunilor, nu a inregistrat nici o victorie in fata romanilor, in cele doua partide disputate pana in prezent primind 136 de puncte si marcand numai 17. In actuala editie a CEN, Romania ocupa locul 3, avand insa un meci mai putin disputat fata de liderul clasamentului, Georgia si doua fata de ocupanta locului doi, Portugalia. Ucraina este pe ultimul loc, 6.

STRANIERI. Atacantul Gheorghe Craioveanu a declarat ca ar putea sa accepte sa mai evolueze un sezon la Universitatea Craiova, insa a mentionat ca este tentat si de o cariera in televiziune. Craioveanu a declarat, intr-un interviu, ca a primit o oferta foarte avantajoasa din partea unui post de televiziune nou infiintat in Spania pentru perioada Cupei Mondiale din Germania. Aflat in vacanta la Craiova, unde va ramane pana miercuri, cel mai tarziu, Craioveanu nu exclude insa posibilitatea de a-si incheia cariera la Universitatea, de unde sustine ca a primit o oferta tentanta.

×
Subiecte în articol: sport