x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Iun 2006   •   00:00
"U" CRAIOVA. Universitatea Craiova si mijlocasul stanga Laurentiu Preda au reziliat, de comun acord, contractul, ajungand la o intelegere privind incetarea angajamentului. Jucatorul, in varsta de 23 de ani, a evoluat doar in meciul cu Rapid II, scor 4-0, in care a marcat un gol. Apoi, a fost trimis la echipa a doua din motive disciplinare.

CANOTAJ. Campioanele olimpice Viorica Susanu, Georgeta Damian si Aurica Barascu isi vor relua activitatea incepand din toamna. Fetele vor reintra in circuitul de pregatire de la Snagov, principalul obiectiv fiind participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

VOLEI. Nationala de volei feminin a Romaniei va juca impotriva Croatiei, in prima partida a turneului de calificare la Campionatul Europen din 2007, la care are ca obiectiv calificarea directa din grupa sau castigarea meciului de baraj pentru accederea la turneul final. Turneul se va desfasura in Sala Floreasca, la Bucuresti, de vineri si pana duminica, echipa Romaniei urmand sa joace cu Croatia (vineri, ora 16:30, meci transmis in direct de TV Sport), cu Belarus (sambata, ora 16:30) si cu Bosnia-Hertegovina (duminica, ora 16:30, in direct pe TV Sport).

BULGARIA. Echipa TSKA Sofia, la care evolueaza mijlocasul Eugen Trica (foto), a devenit vicecampioana a Bulgariei, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 3-1, pe Vihren Sandanski, in ultima etapa a campionatului. Astfel, TSKA, echipa care a castigat in acest sezon Cupa Bulgariei, a ocupat pozitia secunda in clasament, la egalitate de puncte cu ocupanta locului trei, Litex Loveci. Levski Sofia, campioana a Bulgariei, va evolua in sezonul 2006/2007 in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. TSKA Sofia, formatie care din vara il va avea in lot si pe Florentin Petre, va juca in primul tur preliminar al Cupei UEFA alaturi de Litex Loveci si de ocupanta locului patru, Lokomotiv Sofia.

EVENIMENT. Fotbalul este sportul cel mai iubit de copiii bucuresteni, iar Steaua este cea mai iubita echipa, potrivit studiului efectuat in cadrul campaniei "Sport pentru viata", de fosta atleta Gabriela Szabo, care a dat joi startul actiunii Arenele de Joaca, in Parcul Herastrau. Aproximativ 1.300 de copii au trimis lucrari de desen, pictura, colaje, dar si compuneri, avand ca tema sportul. Actiunea va dura pana duminica, fiind organizate jocuri si concursuri de cros, baschet sau escalada.

×
Subiecte în articol: sport