x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Iun 2006   •   00:00
"U" CRAIOVA. Conducatorii Universitatii au ajuns ieri la un acord: doi internationali neo-zeelandezi, portarul Glen Moss (23 de ani) si mijlocasul dreapta, Adrian Webster (26 de ani). Cei doi sunt titulari in nationala, ei fiind apreciati de Ovidiu Stanga, dupa ce a vizionat partida din preliminariile CM, pierduta cu 1-0 in fata Australiei. Mitchell si Baird se vor alatura noilor colegi la 19 iunie, la reunirea lotului.

AUTO. Organizat de dealerii TiriacAuto din Bucuresti, Parcul TiriacAuto 2006 se va desfasura in perioada 17 - 25 iunie, la Romexpo - Pavilionul central. Evenimentul combina solutiile outdoor si indoor, oferind o zona verde in mijlocul Bucurestiului, cu spatii de joaca pentru copii, masini care au facut istorie, modele concept, modele auto de ultima generatie si demonstratii off-road. Vor fi expuse peste 150 de modele auto, iar vizitatorii vor avea sansa sa castige un autoturism Dodge care va fi atribuit printr-o tombola.

COPII. Peste 300 de copii vor avea ocazia astazi, de ziua lor, sa se intalneasca cu vedete sportive si sa se intreaca, in cadrul unor competitii organizate de Ministerul Administratiei si Internelor si Comisia Prezidentiala pentru Sustinerea Sportului Romanesc. De la ora 9:00, in Complexul Sportiv Dinamo, copii cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani din 7 institutii de invatamant si Centrul de plasament "Sfantul Nicolae" se vor intrece la saritura in lungime de pe loc, stafeta 4x25 m, alergare de rezistenta, viteza role, minifotbal si tenis. Ei vor fi asistati de vedete ale sportului romanesc, precum Mariana Bitang, Octavian Belu, Elisabeta Lipa, Marius Urzica, Leonard Doroftei (foto), Marian Dragulescu, Monica Rosu sau Camelia Potec. Premierea castigatorilor la avea loc la ora 13:00, copiii urmand sa primeasca medalii si cadouri din partea organizatorilor.

SAH. Dupa victoria clara in fata Cubei (2,5-0,5), Romania a urcat pe locul 8, cu 17,5 puncte, in competitia feminina a Olimpiadei de Sah de la Torino. Cel mai bun rezultat din echipa noastra este detinut de Corina Peptan, 5,5 puncte din 7 partide, a patra performanta ELO a Olimpiadei, cu 2.585 puncte. La masculin, Romania a remizat cu Filipine, 2-2, si se afla pe locul 39 in clasament. In runda a zecea, programata aseara, echipele noastre au infruntat Croatia, la fete, si Egiptul, la baieti.

×
Subiecte în articol: sport