x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

31 Mai 2006   •   00:00
JIUL. Jucatorii echipei Jiul, care in ultimele doua etape va intalni formatiile implicate in lupta pentru titlu, isi doresc ca Steaua sa castige campionatul. "Trebuie sa recunoastem ca Jiul arbitreaza lupta pentru titlu chiar daca suntem una dintre echipele codase. Un egal cu Steaua si o victorie cu Rapidul ne-ar scapa definitiv de griji, dar ar face-o pe Steaua campioana. Eu unul imi doresc ca Steaua sa ia titlul", a declarat mijlocasul Adrian Drida.

INTERTOTO. Echipa care va reprezenta Romania in Cupa UEFA Intertoto va intalni in primul tur formatia macedoneana Pobeda Prilep, meciul tur urmand sa se dispute la 17 iunie, in Macedonia, iar returul la 24 sau 25 iunie. Reprezentanta Romaniei se va decide intre Farul si FC National, dupa ce Poli Timisoara, a treia formatie care si-a depus candidatura, nu mai are sanse sa ocupe un loc ce i-ar asigura prezenta in competitie.

BOX. Constanta va gazdui, in perioada 7-10 iunie, editia a 35-a a turneului international "Centura de Aur", la care vor participa 140 de boxeri din 18 tari. Programul competitiei: miercuri si joi, de la ora 16:00 si 19:30, galele preliminare; vineri, semifinalele; sambata, finalele.

CFR CLUJ. Antrenorul echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, testeaza in aceste zile un mijlocas brazilian, Daniel Barioni, mijlocas defensiv. Saptamana trecuta, brazilianul a sustinut probe de joc la Poli Timisoara, formatie pentru care a evoluat in cadrul turneului in trei la care au mai participat selectionata LPF si formatia sarba Hajduk Kula.

TENIS. Victor Ionita a castigat finala turneului Futures Ioana Cup, din cadrul Circuitului International de Tenis al Romaniei desfasurat la baza sportiva Tenis Club Herastrau, dupa ce l-a invins pe Adrian Cruciat (6-1, 6-3). La dublu, perechea Florin Mergea/Adrian Barbu s-a impus in fata cuplului Victor Ionita/Gabriel Moraru. La Bals, in turneul feminin, Diana Enache a pierdut finala in favoarea austriecei Melanie Klaffner (3-6, 4-6).

BASCHET. Biroul Executiv al FR Baschet a aprobat propunerea Comisiei de Disciplina de a-l amenda pe jucatorul clujean Bruno Roschnafsky cu 500 de euro, dupa afirmatiile denigratoare la adresa echipei Asesoft Ploiesti, iar sportivul poate face apel in 48 de ore.

×
Subiecte în articol: sport