x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Mai 2006   •   00:00
SAH. Romania se afla pe locul 11 dupa sapte runde din concursul feminin de la Olimpiada de Sah - Torino 2006. Echipa noastra a pierdut in fata puternicei echipe a Ucrainei, favorita numarul doi a turneului, scor 0,5-2,5. Corina Peptan, absenta ieri, detine cel mai bun rezultat din echipa Romaniei, 4 puncte din 5 partide, aceasta fiind a cincea performanta ELO a competitiei feminine, 2.601 puncte. In runda a 8-a, echipa noastra a intalnit aseara Franta. La masculin, Romania se afla pe locul 47, cu 14 puncte dupa sase meciuri, si va intalni Tunisia in runda a 8-a.

FUTSAL. Rezultate din etapa a 8-a a Play-off-ului Campionatului National de fotbal in sala: Muhlbach Sebes - ACS Odorheiu Secuiesc 3-6, CS Silvanus Resita - FC Cip Deva 4-8, Energoconstructia Craiova - Futsal Municipal Constanta 4-1. Clasament: 1. Cip Deva 27p, 2. ACS Odorheiu Secuiesc 25p, 3. Energoconstructia Craiova 15p.

FRANTA. Presedintele Clubului Rennes, Emmanuel Cueff, a declarat ca antrenorul Ladislau Bölöni este foarte aproape de un acord cu AS Monaco. "Se poate ca Bölöni sa nu mai fie antrenorul lui Rennes in sezonul viitor, in cazul in care se rezolva cateva detalii cu AS Monaco. Personal, il regret, dar atunci cand vine un club prestigios precum Monaco imi imaginez ca propunerile financiare sunt foarte importante si nu le pot egala", a spus Cueff. Potrivit cotidianului O Jogo, Bölöni urmeaza sa mearga la AS Monaco alaturi de Rolao Preto, secundul sau la Sporting Lisabona si la Rennes.

HANDBAL. Romania va participa cu 11 echipe in sezonul 2006/2007 al cupelor europene, la startul carora porneste cu doua castigatoare ale Challenge Cup, Rulmentul Brasov si Steaua Bucuresti. Conform regulamentului EHF, tara noastra putea alinia la startul competitiilor cate cinci formatii, la feminin si masculin. Romania poate inscrie insa o echipa in plus la masculin, deoarece Steaua, castigatoarea Challenge Cup, va juca in aceeasi competitie si in sezonul viitor. La feminin, echipele care vor evolua in cupele europene sunt: Rulmentul Brasov (Liga Campionilor), HC Zalau (Cupa EHF), Oltchim Ramnicu Valcea (Cupa Cupelor), HCM Roman si Tomis Constanta (Challenge Cup). La masculin, HCM Constanta va evolua in preliminariile Ligii Campionilor, Steaua se va inscrie tot in Challenge Cup, celelalte formatii neanuntandu-si deocamdata intentiile.

×
Subiecte în articol: sport