x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Mai 2006   •   00:00
BASCHET. Asesoft Ploiesti a invins sambata, pe teren propriu, cu scorul de 87-78 (48-35), pe Poli Mobitelco Cluj, in al doilea meci al finalei campionatului national de baschet masculin, si conduce cu scorul general de 2-0. Pentru Asesoft au punctat Ocokolici (30 de puncte), Burlacu 24, Avljas 20, Carutasu 6, Krasici 5, Apostol 2, in timp ce punctele formatiei clujene au fost marcate de Seals 25, Krstanovici 17, Dumitrescu 13, Mijuskovici 9, Silvasan 6, Lapuste 4, Racovitan si Roschnafscky (cate 2). In prima partida a finalei mici, CSU Sibiu a invins pe Dinamo Erbasu cu 87-79.

ROLAND GARROS. Sfertfinalist la editia de anul trecut, Victor Hanescu (nr. 59 ATP) nu va putea participa la openul francez, din cauza unei accidentari la spate. Andrei Pavel il va intalni astazi pe francezul Sebastien Grosjean, in timp ce Razvan Sabau va juca impotriva unui tenisman venit din calificari. De asemenea, Anda Perianu o va intalni in primul tur pe cehoaica Lucie Safarova, cap de serie numarul 28.

RALIU. Echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie, pe Mitsubishi EVO, a castigat sambata Raliul Pietricica, etapa a treia a Campionatului de Raliuri al Romaniei, care s-a desfasurat la Piatra-Neamt. In a doua etapa a Raliului Pietricica, avand sase probe speciale, au luat startul 37 de echipaje. Dintre acestea, numai 25 au terminat cursa, in-registrandu-se zece abando-nuri si doua excluderi. In prima zi, vineri, au abandonat numai trei echipaje.

POLI IASI. Antrenorul Ionut Popa s-a aratat ieri pesimist in ceea ce priveste sansele de redresare economica a clubului unde activeaza. "De jumatate de an clubul nu a primit nici un leu de la Primarie. Nu inteleg de ce consilierii locali tergiverseaza atat de mult acordarea celor 1,5 milioane de lei noi. Cred ca singura solutie ar fi organizarea unei chete publice. Toti iesenii care vor sa ajute echipa sa dea intre 100 si 1.000 de lei noi! Eu voi fi primul pe lista si dau 1.000 de lei noi! Sa vad se strang macar 100 de oameni? Pun pariu ca nu!", a spus tehnicianul. Acesta a mai afirmat ca in Iasi nu se doreste sport de performanta: "Echipa de baschet masculin a cazut in «B», iar cea de handbal masculin e la baraj. Rugbyul de-abia a scapat, asa ca e clar ca sportul nu conteaza in acest oras!".

×
Subiecte în articol: sport