x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Mai 2006   •   00:00

Amical - Sportul a invins pe FC National


Sportul Studentesc a invins ieri cu 2-0 pe FC National intr-un meci amical disputat pe stadionul Cotroceni. Golurile echipei antrenate de Gigi Multescu au fost marcate de Nicola (’31) si Lulea (’72). La finalul meciului, mijlocasul Costin Lazar a subliniat ca Sportul isi va juca sansa in meciul cu Rapid, din etapa a 29-a, si ca va incerca sa obtina un rezultat bun. "Nu ne intereseaza daca Steaua va fi depunctata. Si asa este o pedeapsa mare ca joaca un meci fara spectatori", a adaugat Lazar.

Transfer - Si totusi, Sevcenko la Chelsea


Andrei Sevcenko se va transfera de la AC Milan la Chelsea, gruparea londoneza urmand a plati in schimbul transferului 35 de milioane de lire sterline. Cotidianul The Sun scrie ca atacantul ucrainean va semna un contract pe patru sezoane, urmand a primi un salariu de 125.000 de lire pe saptamana.

Judo - Aur si argint la Campionatul European


Alina Dumitru si-a pastrat titlul european, castigand medalia de aur la categoria 48 kg la CE de judo care se desfasoara la Tampere (Finlanda). In finala, romanca a invins-o pe Yildiz Sensoy (Turcia). Este cel de-al treilea titlu continental consecutiv pentru Alina Dumitru, dupa cele din 2004 si 2005. La categoria 52 de kg, Ioana Dinea Aluas a castigat medalia de argint, la fel ca la editia de anul trecut. In finala, Aluas a pierdut in fata portughezei Telma Monteiro. La masculin, Costel Danculea a obtinut locul 5 la categoria 66 de kilograme.

Rugby - Steaua si Remin, in finala Cupei


Steaua si Remin Baia Mare vor disputa finala Cupei Romaniei, dupa ce au depasit ieri, in semifinalele competitiei, formatiile RCJ Farul, respectiv Dinamo. "Militarii", care sunt campioni la zi, s-au impus cu scorul de 31-3 contra Farului intr-un meci disputat la Focsani, in timp ce Remin a trecut cu 25-24 de Dinamo, partida avand loc la Petrosani. Finala Cupei Romaniei se va disputa cu o saptamana inaintea debutului editiei viitoare a Diviziei Nationale.

Raliul Pietricica - David/Beldie, lideri in clasamentul provizoriu


Echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie, pe Mitsubishi EVO, conduce in clasamentul provizoriu al Raliului Pietricica, dupa prima zi a concursului de la Piatra Neamt, fiind urmat de Constantin Aur/Adrian Berghea si Dan Gartofan/Dorin Pulpea. La startul Raliului Pietricica, aceasta fiind cea de-a treia etapa a Campionatului de Raliuri al Romaniei, prima pe macadam, s-au inscris 38 de echipaje, inregistrandu-se trei abandonuri in primele doua probe ale competitiei.

Spania - Valencia l-a transferat pe Morientes


Atacantul spaniol Fernando Morientes a semnat un contract pe trei ani cu Valencia, alaturi de care va evolua in cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor. De asemenea, clubul mai are o optiune pentru prelungirea intelegerii pe inca un an, daca oficialii vor fi multumiti de serviciile jucatorului. Valencia va fi a patra echipa spaniola la care evolueaza Morientes, dupa Albacete, Real Zaragoza si Real Madrid.

Tineret - Romania-Turcia 1-1


Echipa lui Florin Marin a terminat la egalitate, 1-1, meciul amical cu Turcia, disputat pe stadionul Dinamo. Ambele goluri s-au marcat din penalty, oaspetii deschizand scorul in minutul 3, prin Zelgin, iar romanii egaland prin Mitea, in minutul 85. Marius Constantin si Sakar au fost eliminati in minutul 43. Iata "11-le" cu care a abordat intalnirea selectionerul Florin Marin: Minca - Sapunaru, Moti, M. Constantin, Sepsi - Herea, Florescu, Prepelita, Cigan - N. Mitea, Keseru.
×
Subiecte în articol: sport