x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Mai 2006   •   00:00
DIVIZIA B. Astazi, de la ora 11:00, se va disputa etapa a 29-a a esalonului secund. Seria I: Dacia Unirea Braila - FCM Targoviste, FC Botosani - Laminorul Roman, Precizia Sacele - Altay Constanta, FC Brasov - Forex Brasov, Gloria Buzau - Portul Constanta, Callatis Mangalia - Ceahlaul Piatra-Neamt, Petrolul Moi-nesti - Midia Navodari 3-0 (echipa oaspete s-a retras din campionat). Partida Dunarea Galati - Cetate Suceava se disputa la 31 mai, ora 18:00. Seria a II-a: Dacia Mioveni - Dinamo II Bucuresti, CS Otopeni - FC Caracal, Petrolul Ploiesti - Juventus Bucuresti, Minerul Motru - Dunarea Giurgiu, Inter Gaz Bucuresti - Unirea Urziceni, Astra Ploiesti - Poian Campina, Rapid II Bucuresti - FC Sibiu, Universitatea Craiova - CSM Ramnicu-Valcea. Seria a III-a: FCM Resita - CFR Timisoara, FC Bihor - Unirea Sanicolau Mare, Gaz Me-tan Medias - Universitatea Cluj, Liberty Oradea - Gloria II Bistrita, IS Campia Turzii - Unirea Alba-Iulia, Corvinul Hunedoara - Minerul Lupeni, Olimpia Satu-Mare - UTA, Unirea Dej sta.

FC VASLUI. Mircea Rednic nu exclude varianta de a renunta la conducerea tehnica a formatiei FC Vaslui inaintea partidei cu Steaua, din ultima etapa a Diviziei A, pentru a nu lasa loc de interpretari privind corectitudinea acestui meci. Aproape de a semna cu Dinamo, Rednic a afirmat ca jucatorii "alb-rosii" nu au valoare daca le este teama ca o data cu venirea sa pe banca tehnica ar putea fi indepartati.

AMICAL. Echipa nationala a Belarusului, viitoarea adversara a Romaniei in preliminariile Campionatului European din 2008, a invins, in deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), reprezentativa Angliei, intr-un meci amical disputat la Reading. Golurile invingatorilor au fost marcate de Kutuzov ’50 si Kornilenko ’81, in timp ce pentru gazde a inscris Jenas, in minutul 34. Poarta Belarusului a fost aparata in repriza a doua de ex-stelistul Hamutovski.

TENIS. Andrei Pavel s-a calificat in finala turneului de la Portschach, din Austria, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro, dupa ce adversarul sau din semifinale, peruanul Luis Horna, a abandonat. In ultimul act al competitiei, Pavel il va intalni pe rusul Nikolai Davydenko. La feminin, Anda Perianu a invins-o pe Edina Gallovits (2-1) si s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros.

×
Subiecte în articol: sport