x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Mai 2006   •   00:00
JIUL. Patronul Alin Simota a declarat, ieri, ca isi doreste ca Jiul sa obtina un rezultat de egalitate in partida din deplasare cu Steaua. "Un punct in meciul cu Steaua si voi sta linistit in privinta retrogradarii. Dar nu cred ca e cazul sa ne batem cu pumnul in piept ca putem decide titlul. Noi nu trebuie decat sa ne vedem de jocul nostru si sa nu ne hazardam in fel si fel de declaratii", a spus Simota.

HANDBAL. FRH a decis ca intrarea persoanelor la meciul Romania - Serbia, programat duminica, cu incepere de la ora 11:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, in play-off-ul CE la handbal feminin din decembrie, sa fie libera, urmand sa se emita tichete pentru locuri, pentru a se evita depasirea capacitatii arenei. In momentul in care toate tichetele vor fi epuizate, organizatorii nu vor mai permite intrarea in incinta salii.

POLI IASI. Presedintele lui Poli, Sorin Boca, a declarat ca gruparea ieseana nu va renunta la banii pe care trebuie sa ii primeasca de la Rapid in urma transferului lui Daniel Pancu la Cesena. "Dupa ce instanta ne-a dat dreptate, noi am inaintat cazul spre rejudecare la CSJ, insa aceasta si-a declinat competenta in favoarea Comisiei de Recurs Federal. E scris negru pe alb ca Rapid mai are sa ne dea 220.000 de dolari pentru Pancu! Daca nu vom primi banii, vom merge pana in panzele albe si ne vom adresa instantelor civile", a spus Sorin Boca.

ACCIDENT. Fotbalistul Alex Tudose, legitimat la Steaua Bucuresti, a fost, ieri, victima unui accident rutier petrecut la Galati. Alex Tudose conducea o motocicleta pe Faleza Dunarii, ocupand banda a doua de mers, iar in dreptul Bisericii Precista, soferul unui autoturism Renault, aflat pe banda I, a vrut sa intoarca in loc, lovindu-l. Soferul autoturismului nu s-a asigurat in momentul in care a vrut sa schimbe directia de mers. In urma impactului cu autoturismul, Alex Tudose a fost proiectat in aer si apoi izbit de sosea. Fotbalistul a fost transportat imediat la spitalul judetean avand fractura la umarul drept. (Daniel Mihalascu)

JAF. Fotbalistul lui Juventus Torino, Patrick Vieira, a fost jefuit in noaptea de marti spre miercuri, hotii sustragand mai multe bijuterii si obiecte de valoare din vila sa de la Cannes, desi jucatorul se afla in cladire, alaturi de sotia si fiica sa. Infractorii au introdus gaz in sistemul de aer conditionat pentru ca proprietarii sa nu se treazeasca.

×
Subiecte în articol: sport