x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Mai 2006   •   00:00
DIVIZIA A. LPF a anuntat ieri programul meciurilor din etapa a 29-a. Surprinde decizia ca partidele in care sunt implicate echipele care lupta pentru castigarea titlului, dar si pentru evitarea retrogradarii, sa se dispute in zile diferite. Astfel, meciul Steaua - Jiul se va disputa sambata, 3 mai, de la ora 20:30 (Antena 1), in timp ce intalnirea Rapid - Sportul va avea loc a doua zi, de la aceeasi ora. De asemenea, alte doua partide in care se poate decide a doua retro-gradata, FCM Bacau - FC Vaslui si Pandurii - Poli Timisoara, se vor disputa vineri, 2 mai, respectiv duminica, 4 mai. In acelasi timp se vor juca doar meciurile din ultima etapa, care va avea loc miercuri, 7 mai, de la ora 17:00.

FC ARGES. Cei patru fundasi care au evoluat in meciul cu Dinamo, scor 0-1, vor fi testati la detectorul de minciuni pentru a se vedea daca si-au aparat corect sansele impotriva bucurestenilor. "Suporterii mi-au cerut sa duc fundasii la detector. O sa vedem daca au evoluat corect sau au fost manjiti. Am vizionat si eu inregistrarea partidei si, intr-adevar, au fost niste greseli in aparare", a anuntat Cornel Penescu, unul dintre actionarii majoritari ai clubului pitestean. "Merg la detector fara frica. E bine sa facem acest test, ca sa eliminam orice suspiciune", a declarat Alin Chita, unul dintre fotbalistii vizati. Alaturi de Chita, vor mai fi testati Andrei Ionascu, Mariko Daouda si Elias Bazzi.

HOCHEI. Reprezentativa Suediei a castigat Campionatul Mondial de hochei pe gheata, dupa ce a invins, in finala, echipa Cehiei, cu scorul de 4-0 (2-0, 2-0, 0-0). Suedia a devenit astfel prima tara din istoria acestui sport care se impune in acelasi an si la Jocurile Olimpice, si la Campionatul Mondial. Locul trei la competitia desfasurata la Riga a fost ocupat de Finlanda, care a invins in finala mica echipa Canadei, cu scorul de 5-0.

OTELUL. Gruparea galateana va testa un international din Burkina Faso si trei portughezi in pauza campionatului prilejuita de turneul echipei nationale din Statele Unite. "Nu e nici Eto’o, nici Ronaldinho, ci niste jucatori care speram sa ne fie utili in compartimentul de mijloc si in atac. Ii voi testa in cele doua amicale pe care sper sa le disputam in aceasta pauza competitionala", a spus antrenorul Petre Grigoras.

STEAUA. Noul antrenor al lui Ajax, Henk Ten Cate, a declarat ieri ca s-a ajuns la un acord cu fundasul dreapta al Stelei, George Ogararu (foto), urmand ca in zilele urmatoare cele doua cluburi sa demareze negocierile. Informatia a fost confirmata aseara de catre Gigi Becali. El a spus ca Steaua va incasa 3 milioane de euro, iar jucatorul va avea un salariu anual de 800.000 de euro. Zilele acestea, Ogararu va pleca in Olanda pentru vizita medicala.

HANDBAL. HCM Constanta a cucerit aseara Cupa Romaniei la handbal masculin, invingand in finala disputata la Brasov pe Dinamo, cu scorul de 30-29 (15-17). Elevii lui Aiham Omer au reusit astfel sa realizeze si eventul in acest sezon, dupa ce saptamana trecuta isi asigurasera si titlul de campioni. Dinamo a inceput meciul in forta, conducand in minutul 25 cu 17-11, insa constantenii si-au revenit si au controlat autoritar meciul pana la final.

×
Subiecte în articol: sport