x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Mai 2006   •   00:00

Rusia - Iencsi si Tamas au pierdut Cupa

TSKA Moscova a castigat ieri, pentru a doua oara consecutiv, Cupa Rusiei, invingand in finala, cu 3-0, pe rivalii de la Spartak Moscova, echipa la care evolueaza internationalii romani Gabriel Tamas si Adrian Iencsi. Cei doi au evoluat pe toata durata meciului. Golurile campioanei Rusiei au fost marcate de Zho, in minutele 43 si 90, si Vagner Love, in minutul 90+2. Formatia lui Tamas si Iencsi va evolua in sezonul 2006-2007 al Cupei UEFA, din postura de finalista a Cupei si in conditiile in care TSKA este campioana Rusiei.

Juventus - Inlocuitor pentru Luciano Moggi

Directorul executiv al societatii care detine pachetul majoritar de actiuni la clubul Juventus Torino, Carlo Sant’ Albano, a fost numit vineri in functia de director general. Sant’Albano il inlocuieste pe demisionarul Luciano Moggi, care este cercetat pentru "asociere in vederea savarsirii de frauda sportiva" si "concurenta neloiala pe piata transferurilor", in cadrul anchetei privind scandalul meciurilor trucate din campionatul Italiei.

Tenis - Crivoi face victime la Zagreb

Tenismanul Victor Crivoi, jucator venit din calificari, s-a calificat in semifinalele turneului challenger de la Zagreb, dotat cu premii in valoare de 42.500 de euro. Crivoi l-a invins, in sferturile de finala, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3, pe paraguayanul Ramon Delgado. Sportivul roman il va intalni in semifinale pe argentinianul Carlos Berlocq.
×
Subiecte în articol: sport