x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Mai 2006   •   00:00
PARTENERIAT. FR Atletism si Fundatia Atletismului Romanesc, condusa de Iolanda Balas-Sötter, au anuntat semnarea unui parteneriat in valoare de 100.000 de euro cu compania Petrom, banii urmand a fi folositi, in principal, pentru pregatirea si participarea atletilor la competitiile din 2006. O parte din fonduri va fi alocata achizitionarii de materiale sportive, vitamine si sustinatoare de efort, precum si tipariri de carti, reviste si pliante de catre Fundatia Atletismului Romanesc.

OLANDA. Tehnicianul olandez Henk ten Cate, secundul lui Frank Rijkaard la FC Barcelona, va semna un contract pe doua sezoane cu Ajax Amsterdam. Ten Cate, in varsta de 51 de ani, ii succede in functie lui Danny Blind, demis saptamana trecuta. Obiectivul lui Ajax pentru sezonul urmator este castigarea titlului, care in ultimii doi ani a fost obtinut de PSV Eindhoven.

FRF. O comisie UEFA va sosi in Romania la 28 iunie pentru a analiza proiectul FRF, in vederea organizarii finalei Cupei UEFA din 2009 la Bucuresti. Proiectul va fi finantat de Primaria Capitalei si de Guvern si cuprinde constructia a doua stadioane, unul de atletism, de 10.000-15.000 de locuri, si unul de fotbal, de 60.000 de locuri. "Actualul stadion din Complexul National Lia Manoliu va fi daramat, pentru ca este uzat. Doar gazonul va fi pastrat", a declarat presedintele FRF, Mircea Sandu.

×
Subiecte în articol: sport