x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Mai 2006   •   00:00
DIVIZIA A. Astazi se vor disputa primele doua meciuri ale etapei a 28-a. De la ora 17:00, in direct pe Telesport, Gloria Bistrita o va intalni pe Farul Constanta. Partida se va juca la Reghin si va fi condusa la centru de Teodor Craciunescu, ajutat de asistentii Nicolae Meghesan si Dorin Mudura. Cel de-al doilea meci al zilei va fi derby-ul modovenesc dintre FC Vaslui si Poli Iasi. Intalnirea, care va incepe de la ora 18:00 (National TV), va fi arbitrata de o brigada formata din centralul Alexandru Deaconu si asistentii Dumitru Bargaoanu si Irina Mart.

LANSARE. Thierry Henry si Claudia Schiffer, supermodelul si superfotbalistul, sunt protagonistii noului spot publicitar Pepsi Gold. Jucatorul lui Arsenal este deja cunoscut ca facand parte din echipa celebra de fotbalisti care au contract cu firma. "2006 este un an de exceptie pentru fotbal. Am creat aceasta noua bautura ca un omagiu adus invingatorilor", a declarat Catalin Lascu, reprezentantul Pepsico. Singurul roman care a fost imaginea bauturii a fost Adrian Mutu, contractul incetand in momentul in care acesta a fost suspectat de consum de droguri.

OLANDA. Justitia olandeza a deschis o ancheta preliminara in legatura cu presupusa trucare a unor meciuri din prima liga, cat si din diviziile inferioare olandeze. Potrivit cotidianului De Telegraaf, anchetatorii vor sa stabileasca daca organizatorii de pariuri clandestine sunt responsabili de trucarea unor meciuri, dupa ce mai multi fotbalisti au suscitat suspiciuni, achizitionand vile si masini de lux mult mai scumpe decat si-ar putea permite din salariile lor.

SPANIA. Laurentiu Rosu isi va prelungi contractul cu Recreativo Huleva, cele doua parti ajungand la un acord care se va oficializa dupa ce echipa va reusi promovarea in Primera Division, scrie cotidianul El Mundo Deportivo. Rosu s-a transferat la Huelva in 2004, iar in acest sezon a inscris noua goluri. Cu cinci etape inainte de final, Recreativo este lider in divizia secunda spaniola, cu 71 de puncte.

TENIS. Victor Crivoi s-a calificat in sferturile de finala ale turneului challenger de la Zagreb (Croatia), dotat cu premii in valoare totala de 42.500 euro. In turul doi, Crivoi l-a invins cu scorul de 7-5, 3-6, 7-6 (7/3) pe germanul Benjamin Becker si va juca in sferturi cu paraguayanul Ramon Delgado.

×
Subiecte în articol: sport