x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Mai 2006   •   00:00

Viteza - Nou record mondial la 100 de metri


Atletul american Justin Gatlin a stabilit un record mondial in proba de 100 de metri, fiind cronometrat cu timpul de 9 secunde si 76 de sutimi, la Qatar IAAF Super Tour. Gatlin, campion olimpic si mondial in proba de 100 de metri, a doborat, astfel, recordul stabilit la 14 iunie 2005, la Atena, de jamaicanul Asafa Powell.

Atletism - Marian Oprea, castigator la Doha


Atletul Marian Oprea a castigat, cu o performanta de 17,29 metri, proba de triplusalt din cadrul Qatar IAAF Super Tour, reuniune atletica desfasurata la Doha. In acelasi miting, Cristina Casandra a terminat a patra cursa de 3.000 de metri obstacole, in 9 minute, 45 de secunde si 75 de sutimi. Tot la Doha, Alina Militaru a ocupat locul cinci in proba de saritura in lungime, cu o performanta de 6,53 metri.

Italia - Moratti, socat de scandalul telefoanelor


Presedintele clubului Inter Milano, Massimo Moratti, a calificat drept "socant" scandalul posibilelor meciuri trucate din campionatul italian. "Sper ca tot ce s-a intamplat este mult mai putin important decat pare la ora actuala", a spus Moratti. Patru mari cluburi italiene, Juventus, AC Milan, Lazio si Fiorentina, sunt vizate in scandalul privind un posibil sistem de trucare a meciurilor din campionatul Italiei sezonul 2004/2005. In cazul in care Juventus si Milan ar fi retrogradate, Internazionale, ocupanta locului trei in prezent, ar putea fi desemnata campioana in acest sezon.

Senegal - Henri Kasperczak este noul selectioner


Antrenorul franco-polonez Henri Kasperczak a fost numit ieri in functia de selectioner al Senegalului. "Kasperczak are in prezent cel mai bun profil pentru fotbalul senegalez. I s-a propus lui Kasperczak un contract pe doi ani, obiectivul urmand sa fie calificarea la editia din 2008 a Cupei Africii pe Natiuni", a anuntat presedintele Federatiei Senegaleze de Fotbal, Mbaye Ndoye. Tehnicianul va semna contractul la 24 mai.

Tenis - Pavel, eliminat in sferturi la Praga


Tenismanul roman Andrei Pavel a ratat calificarea in semifinalele turneului challenger de la Praga, dotat cu premii in valoare de 85.000 de euro. In sferturile de finala, Pavel a fost invins, cu scorul de 6-3, 6-2, de argentinianul Sergio Roitman, care il va intalni in semifinale pe cehul Robin Vik.

×
Subiecte în articol: sport