x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Mai 2006   •   00:00
ADVERSARI. Reprezentativa Bulgariei, care va fi prima adversara a "tricolorilor" in preli-minariile CE 2008, a fost invinsa joi, cu scorul de 1-5, de selectionata Scotiei, intr-un meci amical, disputat la Kobe, in Japonia. Pentru Scotia au marcat Boyd (2), McFadden si Burke (2), in timp ce golul bulgarilor a fost reusit de Todorov. In primul meci al turneului, Bulgaria a invins cu 2-1 nationala Japoniei.

DEMISIE. Vicepresedintele Politehnicii Iasi, Neculai Ciulu, si-a anuntat, joi seara, demisia din functie, ca urmare a crizei financiare in care se afla gruparea moldava: "De opt ani muncesc pentru aceasta echipa. Am fost alaturi de ea de cand era in Divizia C si am batut stadioanele de prin toata Moldova, pana in Divizia A, in vestiarele din Ghencea si Giulesti. Acum insa sunt foarte multe lucruri care depasesc atributiile si puterea mea de intelegere".

SUSPENDARI. "U" Craiova va disputa la Targu-Jiu partida de pe teren propriu cu FC Sibiu, programata la 19 mai, stadionul "Ion Oblemenco", fiind suspendat pentru o etapa de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce, in timpul meciului din deplasare cu Petrolul, suporterii olteni au aruncat o petarda pe teren. Clubul oltean a primit si o amenda de 3.700 de lei. Si FC Botosani a fost pedepsita cu organizarea unui joc pe teren propriu cu portile inchise, din cauza incidentelor provocate la meciul cu FC Brasov.

REVENIRE. Stelistul Mirel Radoi, si-a reluat antrenamentele dupa rana pe care si-a provocat-o la antrebratul drept la finele meciului de la Bistrita. "Sper sa-l avem cat mai curand in echipa. Totul depinde de starea lui si de ce spun medicii. A jucat de multe ori cu infiltratii. E de admirat ca nu a dorit sa fie menajat niciodata", a spus antrenorul Olaroiu.

×
Subiecte în articol: sport