x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Mai 2006   •   00:00
CUPA ROMANIEI. Biletele la finala Cupei Romaniei, care se va disputa miercuri, 17 mai, de la ora 20:15, pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", intre Rapid si FC National, vor costa intre 10 si 100 de lei. La peluza I vor fi puse in vanzare 10.000 de tichete, avand pretul de 10 lei. Cele 10.000 de bilete pentru tribuna a doua costa 20 de lei, acelasi pret avandu-l si cele 5.800 de tichete de la tribuna I. La tribuna 0 vor fi puse in vanzare 1.200 de bilete la pretul de 100 de lei. Peluza a doua nu va fi deschisa publicului. Tichetele de intrare la peluza I vor fi puse in vanzare exclusiv la Stadionul Giulesti si vor putea fi cumparate doar pana marti. Celelalte bilete vor putea fi cumparate incepand de vineri la casele din Giulesti, iar de luni la cele din Cotroceni si National.

ATLETISM. Cristina Ca-sandra, Ancuta Bobocel, Adina Anton, Alina Militaru si Marian Oprea vor participa astazi la Qatar IAAF Super Tour, reuniunea atletica de la Doha. Cristina Casandra si Ancuta Bobocel vor participa la proba de 3.000 de metri obstacole, Adina Anton si Alina Militaru, la saritura in lungime, iar Marian Oprea, la triplu salt.

SPANIA. Conform cotidianului AS, fundasul Cosmin Contra va fi nevoit sa-si caute alta echipa, ziarul precizand ca este putin probabil ca romanul sa ramana la Getafe, unde este imprumutat de Atletico Madrid, revenirea la gruparea patronata de Enrique Cerezo fiind exclusa. AS noteaza ca in situatia lui Contra sunt si Jorge Larena, Marcelo Sosa, Musampa si Ortiz.

TENIS. Andrei Pavel s-a calificat in turul doi al turneului challenger de la Praga, dotat cu premii in valoare totala de 85.000 de euro. El l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 7-6 (11/9), pe americanul Alex Bogomolov jr si va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu cehul Lukas Dlouhy, cap de serie numarul 3.

ITALIA. Fostul atacant al echipelor Napoli si Juventus Torino Michele Padovano a fost arestat la Torino, in cadrul unei vaste operatiuni antidrog. Interventia a dus la confiscarea a 2.300 de kilograme de droguri a caror valoare este estimata la 14 milioane de euro. Padovano a fost incarcerat la inchisoarea din Cuneo. In varsta de 39 de ani, directorul general al clubului Alessandria, din a patra divizie italiana, este acuzat de asociere in vederea traficului international de stupefiante, el fiind banuit ca ar fi unul dintre principalii finantatori.

×
Subiecte în articol: sport