x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Mai 2006   •   00:00
HANDBAL. Rulmentul Brasov a invins adversara din finala Challenge Cup, Tomis Constanta, scor 30-25, intr-un meci contand pentru etapa a 25-a a Ligii Nationale de handbal feminin. Antrenorii celor doua echipe au preferat sa isi protejeze o parte din jucatoare, deoarece, duminica, cele doua echipe joaca mansa tur din finala Challenge Cup. Constantencele vor ramane pana luni la Brasov, pentru a se antrena zilnic in Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi", in care se va juca partida tur a finalei (duminica, ora 17:15).

TURCIA. Portarul columbian Oscar Cordoba si-a anuntat decizia de a parasi gruparea Besiktas Istanbul, dupa infrangerea suferita in fata formatiei Galatasaray, partida pentru care suporterii si colegii de echipa l-au considerat vinovat. In varsta de 35 de ani, columbianul a fost imprumutat pentru un an la Besiktas in 2002 de clubul Boca Juniors, contractul sau fiind apoi prelungit in doua randuri.

TENIS. Perechea Florin Mergea/Andrei Pavel, venita din calificari, a acces in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Praga, dotat cu premii in valoare totala de 85.000 de euro. Romanii au invins, cu scorul de 6-1, 6-1, cuplul ceh Miroslav Navratil/Filip Zeman si vor juca, in faza urmatoare a competitiei, cu perechea ceha Petr Pala/David Skock, cap de serie numarul 2.

OLANDA. Clubul Ajax Amsterdam, la care este legitimat si mijlocasul Nicolae Mitea, a anuntat ca a pus capat colaborarii cu antrenorul Danny Blind si cu secunzii acestuia, Gerard van der Lem si Ruud Krol. Principalului olandez i se reproseaza rezultatele slabe de la inceputul sezonului, chiar daca Ajax a reusit sa castige Cupa Olandei si sa obtina calificarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Succesorul lui Blind nu a fost desemnat, dar, potrivit Agentiei ANP, acesta ar fi secundul lui Frank Rijkaard la FC Barcelona, Henk ten Cate.

RUGBY. Conform tragerii la sorti, in semifinalele Cupei Romaniei la rugby se vor intalni Farul Constanta - Steaua si Remin Baia Mare - Dinamo. Partidele vor avea loc la 27 mai, pe terenuri neutre, echipele participante stabilind ca meciul Farul - Steaua sa se dispute la Focsani (ora 11:00), iar cel dintre Baia Mare si Dinamo sa aiba loc la Petrosani (ora 10:00). Finala Cupei Romaniei este programata la 3 iunie.

×
Subiecte în articol: sport