x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Mai 2006   •   00:00
PREMII DE 20.000 DE EURO. Borsec - un produs premium, premiaza echipa de handbal Steaua Bucuresti. Antrenorul echipei, domnul Vasile Stanga, a spus: "Sunt mandru sa primesc acest premiu de la cea mai buna apa minerala din lume". Intr-o vreme in care sportul, in general, are nevoie de sustinere, iata ca Romaqua Group SA Borsec, la implinirea a 200 de ani de imbuteliere industriala a apei minerale naturale Borsec, gaseste resurse pentru a sprijini si felicita echipa de handbal Steaua pentru puterea de a lupta pana la capat.

CROS. Sambata a avut loc cea de-a 14-a editie a Crosului Universitar, competitie dedicata Zilelor Francofoniei, care a reunit la start peste 5.100 de participanti. Traseul a fost Facultatea de Drept - Podul Cotroceni si retur, startul fiind dat de fosta campioana olimpica si mondiala Gabriela Szabo. La baieti, competitia a fost castigata de Claudiu Trenache (Univ. Hyperion), in timp ce intrecerea fetelor a fost adjudecata de Alina Clodeanu (SNSPA). Premierea laureatilor a fost facuta de prorectorul Romica Iucu, care a mai acordat mentiuni unui participant veteran, de 79 de ani, precum si celui mai tanar, aflat in clasa I.

FORMULA 1. Michael Schumacher a castigat Marele Premiu al Germaniei disputat ieri pe circuitul de la Nurburgring. Schumacher a fost urmat de campionul mondial en-titre spaniolul Fernando Alonso (Renault) si de coechipierul sau de la Ferrari, brazilianul Felipe Massa. S-au mai clasat in puncte: Kimmi Raikkonen (McLaren Mercedes), Rubens Barrichello (Honda), Giancarlo Fisichella (Renault), Nico Rosberg (Williams) si Jaques Villeneuve (BMW). In clasamentul general, lider este in continuare Alonso, cu 36 de puncte, urmat de Michael Schumacher (21p) si de Raikkonen (18p).

×
Subiecte în articol: sport