x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Mai 2006   •   00:00
SPANIA. Cinci fotbalisti romani, printre care stelistii Nicolae Dica si Banel Nicolita, sunt doriti de gruparea Castellon, din Segunda Division. Castellon vrea sa faca o adevarata colonie romana la stadionul Castalia. Dica si Nicolita sunt primii pe lista lui Garcia Osuna, directorul sportiv al clubului. Dupa 36 de etape in Segunda Division, Castellon ocupa locul 17, cu 42 de puncte, din 22 de echipe.

BULGARIA. Eugen Trica a marcat un gol in meciul castigat de formatia sa, TSKA Sofia, cu scorul de 4-1, in fata echipei Naftex Burgas, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Bulgariei. Echipa romanului va intalni in finala competitiei formatia Cernomoret.

HALTERE. Adrian Jigau a castigat trei medalii, doua de argint si una de bronz, la categoria 62 de kilograme, din cadrul Campionatelor Europene de la Cietniewo (Polonia). In varsta de 36 de ani, romanul a cucerit argintul la total, cu 286 de kilograme, si la stilul aruncat, cu 158 de kilograme. De asemenea, Jigau s-a clasat pe locul trei la stilul aruncat, cu 128 de kilograme.

TENIS. Adrian Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale turneului challenger de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 21.250 de euro. Ungur va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu italianul Paolo Lorenzi. Perechea Andrei Pavel/Alexander Waske (Romania/Germania) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la München, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro.

ITALIA. Cristian Chivu a fost considerat de presa italiana drept cel mai slab jucator al meciului AS Roma - Inter, din prima mansa a finalei Cupei Italiei. Romanul a parasit terenul la pauza, cu o problema musculara. Contractul lui Chivu cu AS Roma expira in 2008, dar in cazul in care isi va prelungi intelegerea cu trei ani, el ar putea primi o marire de doua milioane de euro anual.

TITLU. FC Barcelona a castigat, pentru a doua oara consecutiv, campionatul Spaniei, reusind sa obtina al 18-lea titlu din istorie. Cu doua etape inainte de final, FC Barcelona are 79 de puncte, cu 11 mai multe decat ocupanta pozitiei secunde, Valencia. Elevii lui Rijkaard vor juca si finala Ligii Campionilor la 17 mai, la Paris, cu Arsenal Londra.

×
Subiecte în articol: sport