x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Mai 2006   •   00:00
JIUL PETROSANI. Antrenorul Aurel Sunda si elevii sai se vor ruga in aceasta seara, alaturi de un preot pentru o victorie in meciul cu Dinamo. "A devenit o obisnuinta ca inaintea fiecarui meci de acasa sa chemam preotul pentru a ne ruga alaturi de el", a spus tehnicianul Jiului. Sunda a adaugat ca isi doreste foarte mult ca formatia sa sa faca un rezultat bun in meciul de sambata: "Dinamo este o echipa buna indiferent de pasa pe care o traverseaza. Pentru noi este foarte important sa nu pierdem acest joc".

ITALIA. Meciul Reggina - Juventus programat la 14 mai, in ultima etapa din Serie A, se va disputa pe teren neutru in urma suspendarii stadionului echipei din Reggio Calabria. Sanctiunea a fost luata de judecatorul sportiv, dupa ce suporterii Regginei au invadat terenul la finalul partidei cu Messina, scor 3-0, din etapa a 36-a. Cu doua etape inainte de final, torinezii au 3 puncte avans fata de AC Milan.

ANCHETA. Avocatul lui Marius Mitu a solicitat incetarea umaririi disciplinare impotriva fotbalistului, banuit de implicare in cazul meciurilor trucate din campionatul Belgiei. Luc Misson considera ca ancheta disciplinara efectuata de Comisia de Control a Uniunii Belgiene de Fotbal aduce atingere prezumtiei de nevinovatie a jucatorului. Cotidianul La Derniere Heure a precizat ca avocatul Luc Misson a pledat pe parcursul a 75 de minute. "Clientul sau, Marius Mitu este «un baiat nascut in saracie in Romania si ajuns pe culmile fotbalului belgian». Iar apoi, coborarea in infern. Chiar daca astazi Mitu se afla in Ucraina, unde castiga mai multi bani ca in Belgia", scrie ziarul belgian, care sustine ca verdictul final va fi dat saptamana viitoare.

BOX. Valentin Vranceanu a fost numit ieri de catre Biroul Federal al Federatiei Romane de Box (FRB), in functia de antrenor coordonator al lotului national, in locul lui Francisc Vastag, care a demisionat la sfarsitul saptamanii trecute. Vranceanu, fost secund al lui Vastag, va ocupa acest post pana dupa CE de amatori de la Plovdiv, care vor avea loc in perioada 13-24 iulie. Propunerea ca Vranceanu sa devina antrenor al lotului national a venit din partea lui Rudel Obreja. Ieri-dimineata, presedintele FRB a vorbit telefonic, timp de aproape o ora cu Vastag, care i-a explicat ca unul dintre motivele demisiei sale il reprezinta actele de indisciplina ale sportivilor.

×
Subiecte în articol: sport