x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Mai 2006   •   00:00
LIGA CAMPIONILOR. Mijlocasul francez Abou Diaby (Arsenal), accidentat la glezna luni in timpul meciului de campionat cu Sunderland, scor 3-0, va fi indisponibil pana la finalul sezonului si va rata, astfel, finala Ligii Campionilor cu Barcelona, de la 17 mai. Internationalul francez in varsta de 19 ani a fost dus la spital chiar in timpul partidei, dupa ce a suferit o fractura si o dizlocare a gleznei.

HANDBAL. Federatia Europeana de Handbal (EHF) a anuntat ieri ca arbitrii care vor oficia la finala feminina a Challenge Cup, dintre Rulmentul Brasov si Tomis Constanta, sunt din Macedonia, la meciul-tur, si din Croatia, la retur. Astfel, partida-tur, care va avea loc la Brasov, la 14 mai, de la ora 17:15, va fi condusa de cuplul macedonean Nachevski - Nikolovski. Returul se va disputa la Constanta, la 21 mai, de la aceeasi ora, si va fi arbitrat de croatii Sokol si Posavec. In schimb, meciul-tur al finalei Cupei EHF, FTC Budapesta - Podravka Koprivnica, va fi condus de arbitrii romani Sorin Dinu si Constantin Din.

TENIS. Andrei Pavel a ratat ieri calificarea in turul doi al Turneului BMW Open de la München, dotat cu premii in valoare totala de 302.000 de euro. Pavel a fost invins in runda inaugurala, 6-7, 6-7 de finlandezul Jarkko Nieminen, cap de serie numarul 3. Tenismenul roman, care a ajuns pe locul 100 in ierarhia mondiala, a primit un cec in valoare de 5.230 euro si un punct ATP.

JIUL PETROSANI. Florentin Dumitru nu s-a mai prezentat in ultimele doua zile la antrenamentele conduse de Aurel Sunda, motivandu-si absenta cu unele probleme medicale. Surse din cadrul gruparii din Petrosani sustin insa ca jucatorul a afirmat ca nu mai doreste sa continue cu Jiul. Patronul Alin Simota nu a dorit sa comenteze absenta de la antrenamente a mijlocasului, precizand doar ca, "din cate stie", acesta acuza din nou unele probleme de sanatate. "Mi-a zis ca trebuie sa faca ceva analize pe la Bucuresti. Prefer sa nu spun nici eu mai multe", a afirmat finantatorul.

BOX. Azi, de la ora 11:00, la sediul Agentiei Nationale pentru Sport, va avea loc sedinta Biroului Federal la box, in care se va discuta demisia antrenorului lotului national de seniori, Francisc Vastag. Acesta a anuntat ca renunta la post, prin intermediul unui fax trimis vineri la sediul Federatiei Romane de Box.

×
Subiecte în articol: sport