x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Mai 2006   •   00:00
ASASINAT. Fosta campioana de schi alpin Corinne Rey-Bellet impreuna cu fratele sau au fost asasinati duminica seara la resedinta din statiunea Crosets (Elvetia). O persoana neidentificata a tras cateva focuri de arma in Corinne Rey-Bellet, 33 de ani, si in fratele acesteia, Alain, 32 de ani, care au murit. Autorul crimelor nu a fost identificat. Elvetianca Corinne Rey-Bellet a ocupat locul 7 la Cupa Mondiala din 2002 si a castigat medalia de argint in proba de coborare din cadrul Campionatelor Mondiale de la Saint-Moritz (Elvetia), din 2003, dupa care s-a retras din activitate.

TURCIA. Bursaspor, grupare la care sunt legitimati Cornel Frasineanu si Iulian Miu, si-a asigurat promovarea in prima liga din Turcia, in ciuda infrangerii, cu scorul de 2-1, inregistrata in meciul cu Antalyaspor. Cu doua etape inainte de final, Bursaspor are un avans de sapte puncte fata de echipa clasata pe locul doi, Altay Izmir, si nu mai poate fi ajunsa din urma. In partida cu Antalyaspor, Cornel Frasineanu a fost integralist, in timp ce Miu nu a evoluat.

UCRAINA. Ciprian Marica a marcat pentru Sahtior Donetk in meciul castigat in deplasare cu 3-1 in fata lui Metalurg Donetk, in etapa a 28-a a campionatului Ucrainei. Marica, intrat pe teren in minutul 57, a marcat al treilea gol al echipei sale in minutul 77. La Sahtior Rat a fost integralist, in timp ce Stoican nu a evoluat. La Metalurg, Marius Mitu a fost integralist, in timp ce Aliuta a evoluat pana in minutul 74. Dupa acest rezultat, Sahtior ocupa locul doi in clasament, cu 71 de puncte, fiind devansata de Dinamo Kiev (73 p).

ANGLIA. Sven Goran Eriksson il va convoca pe Wayne Rooney in lotul Angliei pentru Cupa Mondiala, in ciuda fracturii suferite sambata de atacant. "Il voi coopta pe Rooney daca se va putea reface pana la jocurile din fazele superioare ale turneului final", a declarat Eriksson. Rooney a suferit o fractura la al patrulea metatarsian al piciorului drept in timpul meciului pierdut de Manchester United, 0-3 cu Chelsea, fiind indisponibil sase saptamani.

TENIS DE MASA. Echipa masculina de tenis de masa a Romaniei s-a clasat pe pozitia a noua la Campionatul Mondial de la Bremen. In meciul pentru locurile 9, 10, echipa noastra, formata din Adrian Crisan, Lucian Filimon si Andrei Filimon, a invins cu 3-2 reprezentativa Suediei. Titlul a fost castigat de China. In competitia feminina, Romania s-a clasat pe locul 17.

BASCHET. Echipa rusa TSKA Moscova a castigat Euroliga masculina de baschet, dupa ce a invins, la Praga, in finala, cu scorul de 73-69 (35-30), formatia israeliana Maccabi Tel Aviv. In meciul pentru locul trei, Tau Vitoria a invins cu 87-82 pe FC Barcelona.

×
Subiecte în articol: sport