x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Apr 2006   •   00:00

Polonia - Victorie pentru Dan Petrescu


Wisla Cracovia a castigat cu 1-0 meciul disputat in deplasare cu Amica Wronki, in etapa a 27-a a campionatului Poloniei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Pawel Brozek, in minutul 43. Mijlocasul roman Norbert Varga nu a fost folosit de Dan Petrescu. Cu trei etape inainte de finalul campionatului, Wisla ocupa locul doi in clasament, cu 55 de puncte, patru mai putine decat liderul Legia Varsovia, care are si un meci mai putin disputat.

CM Tenis de masa - Baietii joaca doar pentru locurile 9-12


Echipa masculina de tenis de masa a Romaniei a fost eliminata in optimile de finala ale primei divizii a Campionatului Mondial pe echipe de la Bremen, dupa ce a pierdut cu 3-1 in fata Cehiei. In urma acestui rezultat, echipa Romaniei va juca pentru locurile 9-12, alaturi de Belgia, Suedia si Grecia.

Anglia - Scolari spune ca nu vine selectioner


Selectionerul Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, a declarat ca nu va deveni succesorul lui Sven Goran Eriksson la conducerea tehnica a reprezentativei Angliei, dupa Cupa Mondiala din Germania. "Vreau sa pun punct acestei situatii. Nu sunt antrenorul nationalei Angliei. Nu voi fi antrenorul acestei echipe. Federatia engleza inca nu a ales pe cineva, insa numele meu nu va figura pe lista", a spus Scolari. Scolari figura pe o lista cu variante pentru postul de selectioner al Angliei, alaturi de antrenorul echipei Middlesbrough, Steve McClaren.

Box - Vastag si-a dat demisia de la lot


Lotul national de box al Romaniei va pleca maine la turneul Ahmet Comert, de la Istanbul, fara antrenorul coordonator Francisc Vastag (foto), care si-a anuntat demisia vineri, printr-un fax trimis FRB. "Sunt foarte surprins de decizia lui. Nici macar nu i-am inregistrat demisia la federatie, pentru ca trebuie sa vorbesc mai intai cu el. Deocamdata prefer sa il las sa se linisteasca", a spus Rudel Obreja, presedintele FRB. Obreja a convocat pentru miercuri Biroul Federal care va discuta demisia lui Vastag.

×
Subiecte în articol: sport