x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Apr 2006   •   00:00
TENIS DE MASA. Formatia feminina de tenis de masa a Romaniei a ratat calificarea in sferturile de finala ale primei divizii a Campionatului Mondial pe echipe de la Bremen, desi a invins, cu scorul de 3-1, reprezentativa Serbiei Muntenegru, in ultimul meci din grupa A. Romania, campioana europeana en-titre, va juca meciuri de clasament pentru locurile 13-16. In celelalte meciuri din grupa A, selectionata Chinei a invins, cu scorul de 3-0, formatia Indiei, iar echipa Belarusului a trecut, cu scorul de 3-1, de reprezentativa Cehiei.

SPECIAL OLYMPICS. O echipa reprezentativa a Federatiei Romane de Fotbal va disputa un meci demonstrativ impotriva unei formatii alcatuite din sportivi cu dizabilitati intelectuale in cadrul "Saptamanii Fotbalului European" organizate in Romania in perioada 24 aprilie-3 mai de Special Olympics. Partida va avea loc la 3 mai, la Baza Sportiva - Tenis Club Dinu Pescariu dupa disputarea finalei turneului national de fotbal care va reuni aproximativ 200 de sportivi Special Olympics din diferite zone ale tarii. Din echipa FRF vor face parte Ionut Lupescu, Florin Prunea, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici, precum si fostul atacant Jean Vladoiu.

REUSITE. Narcis Raducan a marcat un gol in partida pe care AEK Larnaca a terminat-o la egalitate, scor 1-1, cu formatia AEP Paphos, in prima mansa a semifinalelor Cupei Ciprului. Si cea de-a doua semifinala, intre echipa lui Ioan Andone, Omonia Nicosia, si APOEL Nicosia, s-a incheiat la egalitate, scor 3-3. FC Zürich, cu fundasul Iulian Filipescu integralist, a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia Neuchatel Xamax, intr-un meci restant din etapa a 32-a a campionatului elvetian. Nicolae Mitea a fost rezerva in partida pe care Ajax Amsterdam a castigat-o, pe teren propriu (2-0), in fata formatiei FC Groningen, in prima mansa a finalei campionatului Olandei pentru accederea in Liga Campionilor.

ANGLIA. Presedintele executiv al Federatiei Engleze de Fotbal, Brian Barwick, i-a oferit antrenorului reprezentativei Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, postul de selectioner al Angliei. Ziarul The Sun mentioneaza ca Scolari a cerut cinci milioane de lire sterline pe an, salariu similar cu cel al actualului selectioner, Sven Goran Eriksson. Oficialii englezi spera sa il convinga pe Felipe Scolari sa accepte aproximativ trei milioane de lire sterline, plus o prima in cazul castigarii unui trofeu.

×
Subiecte în articol: sport