x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Apr 2006   •   00:00
JIUL. Patronul formatiei din Petrosani, Alin Simota, a declarat ca o victorie in partida din deplasare cu Pandurii, programata maine, ar putea salva in mare masura echipa sa de la retrogradarea in Divizia B. "Este timpul sa va treziti si sa strangeti randurile. O victorie la Targu-Jiu ne-ar asigura aproape sigur prezenta si in sezonul viitor in prima liga. Nu avem decat o singura varianta: victoria. In caz contrar e ducem la fund de tot", le-a spus finantatorul jucatorilor.

PARIURI. Betmania.ro, primul site de pariuri sportive din Romania, are o predictie optimista in ceea ce priveste evolutia Stelei in meciul cu Middlesbrough. Steaua are o cota destul de buna la casele de pariuri, de 1.70, iar tipserii Betmania.ro aduc urmatoarele argumente pentru calificarea echipei romane: Steaua este extrem de motivata moral si financiar pentru a reedita performanta de acum 20 de ani, in ciuda absentei lui Paraschiv si Nicolita. Pe de alta parte, Middlesbrough este o echipa obosita, macinata de neintelegeri in interiorul lotului: capitanul Gareth Southgate a lipsit de la antrenamente sustinand ca in interiorul lotului exista o revolta generala impotriva antrenorului McClaren.

TENIS DE MASA. Echipa masculina a Romaniei a invins ieri, cu scorul de 3-2, reprezentativa Suediei, in grupa A din cadrul primei divizii a Campionatului Mondial pe echipe de la Bremen. Andrei Filimon a fost invins, cu scorul de 3-0, de Peter Karlsson, iar Adrian Crisan a fost intrecut, cu scorul de 2-3, de Jan-Ove Waldner. In ultimele trei intalniri, Constantin Cioti l-a depasit, cu 3-1, pe Jens Lundqvist, Adrian Crisan l-a invins, cu 3-1, pe Peter Karlsson, iar Andrei Filimon a trecut la fel de Jan-Ove Waldner.

CRAIOVEANU. Cotidianul spaniol As sustine ca Getafe ii va organiza un meci de retragere atacantului Gheorghe Craioveanu, insa acesta nu va ocupa, dupa incheierea carierei fotbalistice, un post de conducere la clubul spaniol. "Craioveanu nu va ramane la Getafe nici ca asistent al presedintelui si nici ca sef la juniori, asa cum se zvonise in ultimele luni", noteaza As. In varsta de 38 de ani, Craioveanu si-a prelungit contractul anul trecut, pentru inca un sezon, dupa ce a jucat 35 de partide si a marcat doua goluri sub comanda lui Quique Sanchez Flores.

TINERET. Echipa nationala de tineret a remizat aseara, scor 3-3 (1-2), in meciul amical contra Elvetiei. Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Prepelita (’27, penalty), Tarnavean (’71) si Patriche (’84). Partida s-a disputat pe stadionul Complexului National de la Mogosoaia, iar selectionerul Florin Marin a folosit urmatoarea formula de echipa: A. Popescu - Scarlatache (’46 Spiridon; ’76 Ropotan), Patriche, Moti, Sepsi - Prepelita, Cr. Tanase (’46 Ad. Ionescu), Ferfelea, D. Varga (’51 Pulhac) - Surdu (’62 Tarnaveanu), Curelea.

×
Subiecte în articol: sport