x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Apr 2006   •   00:00
FUTSAL. Rezultate din etapa a doua a play-off-ului Campionatului National de fotbal in sala: Muhlbach Sebes - Futsal Municipal Constanta 9-4, Energoconstructia Craiova - FC Cip Deva 5-6, Silvanus Resita - ACS Odorheiu Secuiesc 2-3. Clasament: 1. FC Cip Deva 12p, 2. ACS Odorheiu Secuiesc 11p, 3. Silvanus Resita 7p.

BIGAMIE. Mehdi Mahdavikia, mijlocasul echipei SV Hamburg, casatorit cu doua femei, a fost dat in judecata de a doua sotie, Samira, care ii cere sa-i plateasca lunar costuri de intretinere intre 20.000 de euro si 30.000 de euro. Mahdavikia are doua sotii, Sepideh si Samira, cu care s-a casatorit in urma cu opt ani, respectiv 4 luni, la Teheran. Ulterior, fotbalistul iranian a parasit-o pe Samira si sustine ca a cazut intr-o capcana. "Am fost foarte prost. Am fost foarte naiv si am cazut intr-o capcana. Singura mea sotie este Sepideh", a declarat Mahdavikia.

DINAMO. Florin Marin l-a iertat pe atacantul Florin Bratu, care a refuzat sa intre in teren in ultimele minute ale meciului cu Steaua, jucatorul pregatindu-se ieri din nou alaturi de prima echipa. Dupa gestul sau, Bratu a fost amendat cu 500 de euro, nefiind folosit in ultimele doua etape. Tehnicianul a recurs la aceasta masura si din cauza faptului ca nu mai are alte solutii in ofensiva pentru meciul cu CFR Cluj, Claudiu Niculescu fiind suspendat dupa ce a fost eliminat in partida cu Gloria Bistrita.

STATISTICA. Jucatorul rapidist Valentin Badoi a marcat, duminica, in minutul 88 al meciului Poli Iasi - Rapid, scor 1-4, golul cu numarul 400 al actualei editii de campionat. Renumit mai ales pentru pasele decisive pe care le da, Badoi a inscris de doua ori impotriva iesenilor, ambele reusite din lovitura libera. "Imi place sa execut, cred ca am procentaj de reusita de peste 75 la suta in toata cariera, dar astfel de faze sunt dorite de toti fotbalistii", a spus mijlocasul giulestean.

RESTANTA. Arbitrul Sorin Corpodean va conduce la centru partida dintre Rapid si Otelul, restanta din etapa a XX-a a Diviziei A, care se va disputa maine, de la ora 21:00, pe stadionul Giulesti. Corpodean va fi ajutat de asistentii Eduard Dumitrescu si Eduard Crangasu. Aceasta partida a fost amanata pentru a permite formatiei antrenate de Razvan Lucescu sa dispute mansa retur cu Steaua din sferturile de finala ale Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport