x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Apr 2006   •   00:00
HANDBAL. Rulmentul Brasov a fost invinsa sambata pe teren propriu, scor 25-23 (12-13), de formatia franceza Merignac, in prima mansa a semifinalelor Cupei Challenge. "Nu cred ca cineva poate spune ca s-a jucat calificarea la Brasov. Mai avem 60 de minute sa intoarcem rezultatul de partea noastra. Am incredere ca pot bate in Franta", a spus antrenoarea brasovencelor, Mariana Tarca. Mansa secunda va avea loc la 23 aprilie, in Franta. "O infrangere la doua goluri nu este o tragedie. Suntem motivati si mai tare sa castigam si sa ne calificam", a spus si finantatorul Teodor Florescu.

BASCHET. Echipa baschetbalistilor romani a castigat All-Star Game-ul disputat la Cluj-Napoca, impunandu-se cu 105-103 in fata echipei strainilor din campionatul Romaniei. MVP-ul meciului a fost declarat Catalin Burlacu (Asesoft Ploiesti), care a marcat 24 de puncte. In cadrul aceluiasi eveniment a mai avut loc un concurs de aruncari de la trei puncte, castigat de Zeliko Bojovici (Gaz Metan Medias), si unul de slam-dunk, in care s-a impus americanul Levar Seals (Poli Mobitelco Cluj).

JUDO. Sala Polivalenta din Bucuresti a gazduit o etapa de Cupa Mondiala rezervata seniorilor, feminin. Alina Dumitru, campioana europeana en-titre, s-a impus fara emotii la categoria 48 kg. "Obiectivul meu este acum Campionatul European ce se vor desfasura in mai, in Finlanda. Dupa ce am luat doi ani la rand primul loc, normal ca si acum imi doresc o medalie de aur", a spus Dumitru. Alte romance care au castigat medalii de aur au fost: Ioana Aluas (52 kg) si Alina Lotorosanu (+78 kg).

×
Subiecte în articol: sport