x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Mar 2006   •   00:00
TIRANSFER. Farul Constanta a ajuns la un acord cu mijlocasul portughez Mario Carlos, jucatorul urmand sa semneze un contract in urmatoarele zile. In varsta de 23 de ani, Mario Carlos este fost international de juniori si tineret si a evoluat la Vitoria Setubal si Uniao Leiria, in prima liga portugheza. Pe de alta parte, conducerea clubului a decis sa nu-l pastreze in lot pe Ionel Boghitoi, care se va intoarce astfel la divizionara B Portul Constanta.

UNDER 17. Al doilea meci amical dintre reprezentativele Under-17 ale Romaniei si Italiei se va disputa joi, de la ora 13:15, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, si nu la CNAF Mogosoaia, asa cum se stabilise initial. Prima partida a fost castigata de selectionata Romaniei, cu scorul de 1-0.

REVENIRE. Cotidianul spaniol Marca sustine ca imprumutul fundasului Cosmin Contra la formatia Getafe nu va fi prelungit, astfel ca jucatorul roman va reveni din sezonul viitor la echipa Atletico Madrid. Presedintele clubului spaniol, Miguel Angel Torres, i-a cerut tehnicianului Bernd Schuster sa faca o lista cu jucatorii care vor ramane la echipa in sezonul viitor, iar printre cei opt fotbalisti care vor parasi gruparea madrilena se afla si numele lui Contra. Din lotul lui Getafe va lipsi si Gica Craioveanu, care de altfel se va retrage din activitate.

HANDBAL. Presedintele FR de Handbal, Cristian Gatu, a trimis scrisori de sustinere celor 18 membri ai Consiliului IHF, pentru a acorda Romaniei dreptul de organizare a Campionatului Mondial masculin din 2009. Gatu a afirmat ca principalele motive enumerate sunt obligatia morala a IHF de a conferi dreptul de organizare tarii noastre, care este cvadrupla campioana mondiala la masculin, faptul ca Romania n-a fost niciodata gazda unui eveniment atat de important, dar si faptul ca intrarea Romaniei in Uniunea Europeana merita sarbatorita si prin desfasurarea unei competitii majore. In cursa pentru organizarea CM au mai ramas Cehia, Croatia si Grecia, in timp ce Spania si Africa de Sud s-au retras. Costurile organizarii CM din 2009 au fost estimate de catre Cristian Gatu la aproximativ 3,8 milioane de euro.

Grupaj realizat de Madalina Corbeanu

×
Subiecte în articol: sport