x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Mar 2006   •   00:00
CUPA UEFA. Partidele Steaua Bucuresti - Betis Sevilla si Rapid Bucuresti - Hamburg SV, din mansa intai a optimilor Cupei UEFA, se vor disputa la 9 martie de la ora 19:00, respectiv ora 20:30. Meciul Stelei va avea loc pe stadionul National "Lia Manoliu", in timp ce intalnirea Rapid - Hamburg va fi gazduita de arena "Giulesti - Valentin Stanescu". Returul se va disputa dupa urmatorul program: Hamburg SV - Rapid, 15 martie, de la ora 20:30 si Betis Sevilla - Steaua, 16 martie, de la ora 22:30.

COOPTARE. Nadia Comaneci si Ghita Muresan au acceptat sa faca parte din Comisia prezidentiala pentru sustinerea sportului romanesc, alaturi de alte nume mari. "Avem si acceptul lui Ivan Patzaichin, al Iolandei Balas si al lui Ilie Nastase. Vrem sa aducem in prim-plan mari sportivi si antrenori. Unii au fost uitati si nu e drept, mai ales ca imaginea si experienta lor ne poate fi de folos", a spus consilierul de stat pe probleme de sport, Octavian Belu.

TRANSFER. Petrolul Ploiesti l-a achizitionat, sub forma de imprumut pana la vara, pe portarul Catalin Multescu de la Jiul Petrosani, cedandu-l la schimb, tot pe aceeasi perioada, pe Bogdan Miron. "Am venit sa promovez cu Petrolul in Divizia A, acest pas fiind importat pentru mine, intrucat la Ploiesti se vrea performanta", a spus Multescu. La finalul turului, echipa "lupilor galbeni" ocupa locul 4 in Seria B2, cu 26 de puncte.

FC BARCELONA. Cristian Chivu ar putea ajunge la FC Barcelona pentru suma de 8 milioane de euro, echivalentul clauzei pentru care romanul poate parasi gruparea AS Roma dupa trei ani de contract, si care intra in vigoare incepand cu 1 iulie. Chivu este dorit atat de antrenorul Frank Rijkaard cat si de presedintele Joan Laporta, dupa cum noteaza presa spaniola. Cotidianul El Mundo Deportivo noteaza ca fundasul roman este extracomunitar, dar poate juca si comunitar "B", exact ca Nihat la Real Sociedad.

TENIS. Razvan Sabau s-a calificat in turul doi al turneului de la Acapulco, dotat cu premii in valoare totala de 690.000 de dolari. Romanul l-a invins pe italianul Potito Starace, cu scorul de 0-6, 7-5, 6-3. In turul urmator, Sabau va juca in compania argentinianului Gaston Gaudio, cap de serie numarul 2. Pentru accederea in turul doi, Sabau va primi un punct ATP si un cec in valoare de 5.150 de dolari.

Grupaj realizat de Madalina Corbeanu

×
Subiecte în articol: sport