x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Feb 2006   •   00:00
HANDBAL. Steaua Bucuresti a pierdut cu scorul de 31-35 (13-22) prima mansa a sferturilor de finala ale Challenge Cup la handbal masculin, disputata, in deplasare, impotriva echipei macedonene Vardar Skopje. Returul este programat la 4 martie, la Bucuresti. Ieri, in Cupa Cupelor, in Danemarca, HCM Constanta a invins pe Skjern cu 35-31.

RUGBY. Echipa nationala a Romaniei a invins cu 35-10 reprezentativa Georgiei, intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor. Romania a inscris trei lovituri de penalizare (toate Mitu), patru eseuri (Socol, Mitu, Tonita si Dumbrava) si trei transformari (Mitu - 2, Tofan). Romania va disputa urmatorul meci in CEN la 11 martie, tot pe teren propriu, impotriva Cehiei. Altfel, Anglia ramane lider in Turneul celor sase natiuni, desi a suferit prima infrangere din aceasta editie, 12-18 in fata Scotiei. Pe locul doi este clasata Franta, invingatoare cu 37-12 in meciul cu Italia.

CUPA LICEELOR. "Mircea Eliade" a castigat Cupa Liceelor Mc’Donald’s la fotbal, invingand in finala, cu scorul de 4-2, echipa "Henri Coanda". Dupa timpul regulamentar scorul era egal, 2-2, Eliade impunandu-se dupa ce in prelungiri juniorii stelisti Andrei Enescu si Andrei Roman au inscris cate un gol. Pe locul 3 s-a situat "Iuliu Maniu", 5-2 cu "Anghel Saligny".

×
Subiecte în articol: sport