x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Feb 2006   •   00:00

25 februarie 2006

CM-2006. Comitetul de organizare al Cupei Mondiale din Germania a anuntat ca nu este ingrijorat in privinta gripei aviare, dupa ce in ultima perioada s-a sugerat ca o eventuala propagare a virusului H5N1 ar putea duce la anularea competitiei. "Suntem total linistiti. Nu putem sa incetam pregatirile din aceasta cauza", a declarat vicepresedintele comitetului, Horst R. Schmidt.

ITALIA. Paul Codrea a primit nota 6 din partea agentiei AGE dupa prestatia avuta in partida pe care Palermo a castigat-o, pe teren propriu, 1-0, cu Slavia Praga, in mansa secunda a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA. Note mai mari decat jucatorul roman, care a evoluat pe toata durata intalnirii, au primit doar Barzagli (7), Conteh, Tedesco si Godeas (toti 6,5). Desi au pierdut in mansa-tur cu 2-1, Palermo s-a calificat in optimi, unde va intalni echipa germana Schalke 04.

ATLETISM. Marian Oprea, care detine cea mai buna performanta mondiala a anului in proba de triplu salt, cu 17.74 metri, a afirmat ca ar prefera oricand o medalie de aur la Campionatele Mondiale uneia similare la CE. In 2006 vor avea loc doua competitii majore: CM de sala de la Moscova (10-12 martie) si CE din aer liber, din vara, de la Goteborg. "Imi doresc enorm sa depasesc recordul mondial, iar acest lucru va insemna automat o medalie de aur la CM", a spus Oprea.

CUPA LICEELOR. Astazi va avea loc, de la ora 16:00, la Sala Polivalenta, finala Cupei Liceelor Mc’Donald’s la fotbal. In ultimul act al copetitiei se vor intalni echipele liceelor Coanda si Eliade, invingatoare ieri, in semifinale, cu 3-2, in fata lui Saligny, respectiv Iuliu Maniu.

BELGIA. Presa belgiana sustinea ieri ca jucatorii lui Lierse care ar fi fost implicati in cazul meciurilor trucate din campionat, intre care si Marius Mitu, ar fi returnat banii primiti de la omul de afaceri chinez Zheyun Ye, seful retelei de pariuri. Conform cotidianului Het Laatste Nieuws, jucatorii ar fi fost obligati sa inapoieze banii oferiti de chinez, dupa ce au refuzat sa continue colaborarea cu acesta. Astfel, Federatia Belgiana de Fotbal intentioneaza sa ofere imunitate sportiva jucatorilor care au decis sa depuna marturii in acest caz.

×
Subiecte în articol: sport