x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Feb 2006   •   00:00

24 februarie 2006

HANDBAL. Conducerea echipei croate de handbal feminin ZRK Split si-a dat acordul verbal de a disputa in Romania ambele meciuri din sferturile de finala ale Challenge Cup, cu Tomis Constanta. "Pentru noi e foarte important sa jucam acasa ambele meciuri. Asteptam si acordul scris al croatilor pentru a fi siguri", a spus antrenorul lui Tomis, Dumitru Musi. Meciurile ar urma sa se dispute la Constanta, la 18 si 19 martie. Si Rulmentul Brasov, a doua echipa romaneasca din sferturile de finala ale Challenge Cup, a facut o oferta asemanatoare pentru adversara Cercle Dijon Bourgogne (Franta).

FARUL. Antrenorul Momcilo Vukotici s-a declarat ieri nemultumit de faptul ca doi dintre jucatorii de baza ai echipei, Mihai Gurita si Cosmin Pascovici, au avut discutii contradictorii cu arbitrii in unele partide din perioada de pregatire. "Gurita si Pascovici au fost indisciplinati. Nu vor fi amendati, pentru ca nu am nevoie de banii lor. Am avut o discutie cu ei si le-am dat un ultim avertisment. Daca vor mai fi abateri, indiferent de nume, jucatorii care gresesc vor fi exclusi din lot pentru o perioada de timp nedeterminata. Sunt adeptul disciplinei atat pe teren, cat si in afara lui", a declarat tehnicianul sarb.

BELGIA. Marius Niculae a marcat un gol in meciul pe care Standard Liege l-a terminat l-a egalitate, pe teren propriu, 1-1 cu La Louviere, intr-o partida restanta din etapa a 21-a a campionatului Belgiei. Niculae a deschis scorul in minutul 62, dar La Louviere a reusit egalarea prin Durieux, in minutul 72. In urma acestei remize, Standard Liege a acumulat 46 de puncte si se afla in fruntea clasamentului, la egalitate cu Anderlecht si cu FC Bruges.

POLI TIMISOARA. Intr-un interviu acordat pe site-ul oficial al gruparii banatene, presedintele lui Poli, Ion Craciunescu, a declarat ca timisorenii au avut nevoie de multe "plombe" in echipa, spre deosebire de Steaua, Dinamo sau Rapid. "Spre deosebire de ei , noi am avut nevoie de multe «grefe». Cele trei au avantajul omogenitatii, dar noi speram sa suplinim acest lucru prin faptul ca avem un colectiv de antrenori foarte buni, un lot valoros de jucatori si un vant extrem de puternic din spate, care se numeste galerie", a declarat Craciunescu.

×
Subiecte în articol: sport