x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Feb 2006   •   00:00

23 februarie 2006

UEFA. Azi, in Cupa UEFA se mai joaca urmatoarele meciuri: AZ Alkmaar - Betis (in tur: 0-2), Hamburger SV - FC Thun (0-1), Sahtior Donetk - Lille (2-3), AS Roma - FC Bruges (2-1), Palermo - Slavia Praga (1-2), Levski Sofia - Artmedia Bratislava (1-0), Zenit St. Petersburg - Rosenborg (2-0), Strasbourg - Litex Loveci (2-0), Lens - Udinese (0-3), AS Monaco - Basel (0-1), Olympique Marseille - Bolton Wanderers (0-0), Middlesbrough - VfB Stuttgart (2-1), Espanyol Barcelona - Schalke (1-2), FC Sevilla - Lokomotiv Moscova (1-0).

BELGIA. Justitia a intocmit o lista cu 50 de fotbalisti suspectati ca ar fi implicati in presupusele acte de coruptie din campionatul belgian. La sfarsitul saptamanii trecute, sase jucatori, fosti jucatori sau antrenori ai echipei Lierse au fost audiati de anchetatori si, potrivit presei belgiene, unii dintre ei, printre care si romanul Marius Mitu, ar fi recunoscut implicarea in trucarea unor meciuri in sezonul trecut. Ca urmare a acestor informatii, Mitu a fost concediat de Anderlecht Bruxelles, grupare la care a fost transferat in vara anului trecut.

GRECIA. Ilie Dumitrescu va prelua conducerea tehnica a lui PAOK Salonic, inlocuindu-l pe Giorgos Kostikos, care a demisionat dupa doua infrangeri consecutive, ultima in fata nou-promovatei Larissa. Yiannis Goumenos, presedintele clubului din Salonic, a declarat ca Dumitrescu va semna un contract pe un an si jumatate cu echipa aflata acum pe locul 6 in campionatul elen. Tehnicianul roman va debuta pe banca tehnica a noii sale echipe in derby-ul cu Olimpiakos Pireu, programat duminica.

TENIS. Razvan Sabau a fost eliminat in primul tur al turneului de la Costa do Sauipe, dotat cu premii in valoare totala de 380.000 de dolari. Sabau a fost invins in runda inaugurala de francezul Olivier Patience, cu scorul de 7-6 (5), 6-3.

COMISIE. Astazi se va infiinta, la Palatul Cotroceni, Comisia prezidentiala pentru sustinerea sportului romanesc, coordonata de consilierii de stat Octavian Bellu si Mariana Bitang. "Avem mai multe proiecte in plan, dar constituirea acestei comisii este primul pas oficial de cand am fost numiti in functiile de consilieri de stat. La fiecare sedinta vor fi prezenti, prin rotatie, reprezentantii unor federatii, pentru a vorbi fiecare despre problemele pe care le au", a declarat Bellu.

×
Subiecte în articol: sport