x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Feb 2006   •   00:00

20 februarie 2006

HANDBAL. Echipa Tomis Constanta a pierdut, cu scorul de 25-30, meciul sustinut sambata, in deplasare, impotriva formatiei ABU Baku (Azerbaidjan), in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Cupelor la handbal feminin. Returul a fost programat ieri, tot la Baku.

OLANDA. Heerenveen a fost invinsa sambata, in deplasare, cu scorul de 2-1, de formatia Roda Kerkrade, intr-un meci din etapa a 25-a a campionatului Olandei, ultimul dinaintea returului cu Steaua, de joi, de la Bucuresti, din 16-imile Cupei UEFA. Pentru Heerenveen a marcat Bruggink, in minutul 16. In minutul 75, Lasse Nilsson a fost eliminat de la Heerenveen.

STEAUA. Jucatorii echipei Steaua au efectuat ieri primul antrenament pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", declarandu-se incantati de starea suprafetei de joc pe care vor disputa returul cu Heerenveen. "Este extraordinar terenul pentru perioada asta. Ne poate ajuta si in campionat, si in Cupa UEFA. Baietilor o sa le lipseasca terenul din Ghencea, dar se vor obisnui. Faptul ca jucam pe un alt teren in afara de Ghencea este dureros pentru o echipa ca Steaua", a declarat antrenorul Cosmin Olaroiu. Tehnicianul a precizat ca Steaua va mai achizitiona unul sau doi jucatori pana la reluarea campionatului.

DINAMO. Formatia pregatita de Esteban Vigo a mai perfectat un meci amical in turneul de pregatire din Turcia, urmand sa intalneasca miercuri, 22 februarie, echipa ucraineana Stal Alcevsk, la care evolueaza Florin Parvu, Bogdan Mara si Daniel Chirita. Revenirea in tara era programata initial pentru azi. Dinamo a fost umilita ieri, 0-3 cu Cernomoret Odessa.

"U" CRAIOVA. Sambata, pe Stadionul Tineretului, "U" Craiova a invins cu 1-0 pe Minerul Motru. Unicul gol a fost reusit de Dina (’19). Dupa meci, managerul Universitatii, Ovidiu Stanga, s-a aratat dezamagit de atitudinea unora dintre jucatorii sai, anuntand ca o parte dintre acestia vor fi trimisi sa evolueze la echipa a doua, aluzie la atacantii Daniel Orac si Alexandru Piturca. (Mario Morcov)

TRICOLORI. Mijlocasul Bogdan Patrascu a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei italiene Liberta, ca datoreaza prima sa convocare la echipa nationala a Romaniei faptului ca la Piacenza a beneficiat de incredere, de continuitate si de posibilitatea de a se maturiza.
×
Subiecte în articol: sport