x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Feb 2006   •   00:00
ITALIA. Bogdan Lobont a fost laudat de catre fostul portar al echipei Juventus, Michelangelo Rampulla: "A fost o surpriza placuta pentru mine. Principala lui problema este limba, deoarece un portar trebuie sa vorbeasca tot timpul cu colegii sai din defensiva. Lobont este un om de incredere si un portar de reflexe". De asemenea, fostul fundas al formatiei AC Fiorentina din anii ’80, Celeste Pin, s-a aratat impresionat de prestatiile romanului: "A avut interventii miraculoase in ultimele meciuri. Inainte, cand se accidenta Frey, eram cu totii preocupati. Acum, dupa venirea lui Lobont, cei de la Fiorentina sunt cu mult mai linistiti".

CORUPTIE. Trei jucatori ai echipei Lierse, portarii Cliff Mardulier si Patrick Deman si fundasul Laurent Fassotte, interogati de justitia belgiana, au marturisit ca au fost cumparati de reprezentantii unei retele mafiote chineze pentru a influenta rezultatele unor meciuri din campionatul Belgiei. Fotbalistii nu au fost inculpati dupa ce au facut marturisirea. Presa belgiana noteaza ca partidele aranjate ar fi cele pierdute de Lierse in fata echipelor Genk, Charleroi, FC Bruxelles si Standard Liege.

TINERET. La data de 26 aprilie, echipa nationala de tineret a Romaniei, pregatita de Florin Marin va disputa, pe teren propriu, un meci amical in compania selectionatei similare a Elvetiei. Locul de desfasurare al intalnirii nu a fost stabilit, oficialii FRF avand de ales intre un stadion din Bucuresti si terenul din cadrul Centrului National si Academia de Fotbal Mogosoaia. Altfel, reprezentativa "Under 17" va pleca maine spre Republica Moldova, acolo unde va sustine doua meciuri amicale, la 20 februarie, cu Ucraina, si la 22 februarie, contra tarii gazda.

×
Subiecte în articol: sport