x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Feb 2006   •   00:00
CUPA UEFA. Programul meciurilor care se disputa astazi in saisprezecimile Cupei UEFA: Thun - Hamburg ( 19:30); Slavia Praga - Palermo (21:45); VfB Stuttgart - Middlesbrough (21:45). Celelalte 13 partide s-au disputat aseara, dupa inchiderea editiei.

HOCHEI. Conducerea echipei Steaua Suki a cerut Comisiei de Disciplina a Federatiei de Hochei sanctionarea unor jucatori ai gruparii SC Miercurea-Ciuc, pentru duritati comise in al doilea meci din finala Campionatului National. Stelistii reclama lovitura cu crosa in cap a hocheistului ciucan Filip asupra stelistului Victor Corduban si lovirea lui Pisarenko de catre ciucanul Veres. Totodata, s-a cerut si sanctionarea disciplinara a lui Elekes, "pentru amenintari repetate si injurii adresate colectivului tehnic in ultimele trei partide".

RUGBY. Federatia Romana de Rugby a infiintat echipa nationala feminina de rugby in sapte, antrenata de Nicolae Turca si Eusebiu Popa. Oficialii federali au stabilit si cel dintai obiectiv al echipei, respectiv calificarea in prima divizie europeana. Federatia are in plan si constituirea, in paralel, a unui lot national feminin care sa atace calificarea la Campionatul Mondial de rugby in 15, din 2010. Echipa proaspat constituita va debuta la turneul amical din Ungaria din luna martie alaturi de selectionata tarii-gazda si de cele ale Croatiei si Austriei.

INOT. Camelia Potec este multumita de locul 6 ocupat la Cupa Mondiala din Brazilia, mai ales ca a castigat pentru prima data in cariera toate probele la care a luat startul. "Medaliile de aur in probele de 200, 400 si 800 de metri liber m-au ajutat sa-mi perfectionez pregatirea, pentru ca in concursurile mari, gen Europene sau Mondiale, inot cel mult doua probe la intensitate maxima", a mentionat Potec. Duminica, in ziua in care va implini 24 de ani, Camelia isi va sustine lucrarea de licenta la Universitatea Romano-Americana, sectia Turism.

AMICAL. Aflata intr-un turneu de pregatire in Turcia, echipa Sportul Studentesc a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul amical disputat marti seara, cu formatia pregatita de Oleg Protasov, Dnepr Dnepropetrovsk. Golurile divizionarei A au fost marcate de Curelea (’65) si Mazilu (’70). Sportul Studentesc a folosit urmatorii jucatori: Stancioiu - Stancu, Ratiu, Secareanu, Maxim (’46 Rusu) - Balan, Lazar (’75 Oae), Cruceru (’60 Patriche), Varga - Mazilu, Nae (’46 Curelea).

Grupaj realizat de Madalina Corbeanu

×
Subiecte în articol: sport