x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Feb 2006   •   00:00
CUPA UEFA. Programul meciurilor care se vor disputa astazi in saisprezecimile competitiei: Litex Loveci - Strasbourg (16:30); Lokomotiv Moscova - Sevilla (18:30); Artmedia - Levski Sofia (18:30); Basel - Monaco (19:00); Hertha Berlin - Rapid (19:00); Lille - Sahtior Donetk (20:00); Heerenveen - Steaua (20:15); Rosenborg - Zenit St. Petersburg (20:30); Schalke - Espanyol (21:00); Bolton - Marseille (21:45); FC Bruges - AS Roma (21:45); Udinese - Lens (21:45); Betis Sevilla - Alkmaar (22:30). Ultimele trei partide vor avea loc maine.

TENIS. Tenismanul Florin Mergea nu a primit nici o explicatie privind neconvocarea sa la meciurile din Cupa Davis. Chiar daca nu se astepta sa faca parte din lot, sportivul a declarat ca i se parea firesc ca oficialii romani sa-l contacteze inainte de inceperea turneului: "Este decizia capitanului si din moment ce nu am primit nici un telefon, inseamna ca au fost alti jucatori care si-au meritat locul in echipa Romaniei". Numarul 253 ATP, Mer-gea, spune ca nu reproseaza nimic Federatiei sau capitanului echipei, preferand sa nu le comenteze hotararile.

FC NATIONAL. Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF a constatat ca termenul de valabilitate al contractului de munca al jucatorului Michael Thwaite este pana la data de 1 decembrie 2006. Presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, a declarat ca exista posibilitatea sa ceara suspendarea fundasului australian pe motiv ca a semnat cu Wisla Cracovia cu mai mult de sase luni inainte de expirarea contractului, fapt ce contravine regulamentelor FIFA, dar ca va astepta sa vada cum va reactiona juca-torul dupa aceasta decizie.

FRF. Universitatea Craiova a castigat litigiul cu CSM Resita privind indemnizatia de solidaritate pentru transferul lui Cristian Chivu de la Ajax Amsterdam la AS Roma. Resitenii solicitau gruparii din Banie suma de 206.800 de euro, din totalul de 305.360 de euro incasati de aceasta. Pe parcursul anului 2005, diferendul dintre cele doua cluburi a fost judecat in repetate randuri, ultima decizie in acest caz fiind data de Comisia de recurs, care, la 15 noiembrie 2005, a dat dreptate clubului resitean. Universitatea a depus un nou memoriu, cazul fiind rejudecat, iar luni s-a decis in favoarea lor.

Grupaj realizat de Madalina Corbeanu

×
Subiecte în articol: sport