x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Feb 2006   •   00:00

11 februarie 2006

ITALIA. Antrenorul lui Inter Milano, Roberto Mancini, a declarat dupa infrangerea cu 1-2 in fata Fiorentinei ca diferenta a fost facuta de portarii celor doua echipe, Julio Cesar, respectiv Bogdan Lobont. "Julio Cesar a luat doua goluri la singurele faze de poarta ale Fiorentinei, in timp ce Lobont a aparat aproape tot. Fiorentina a jucat la asteptare si nu cred ca merita victoria. Inter a dominat meciul de la un cap la altul, dar a avut ghinion", a spus Mancini.

JUNIORI. Reprezentativele under-18 ale Romaniei si Danemarcei au terminat la egalitate, 0-0, meciul sustinut, in Portugalia, in prima zi a turneului Castel Branco International. Echipa Romaniei, antrenata de Florin Cheran si Cristian Sava, va mai juca doua partide la aceasta competitie, cu Belgia si Portugalia.

CUPA AFRICII. Repre-zentativa de fotbal a Nigeriei s-a clasat pe locul trei la Cupa Africii pe Natiuni, dupa ce a invins cu 1-0, in finala mica, selectionata Senegalului. Singurul gol al partidei a fost reusit de Garba Lawal, in minutul 79. In finala mare a CAN s-au intalnit, aseara, Egipt si Coasta de Fildes.

PANDURII. Gruparea din Targu-Jiu a renuntat la achizitionarea lui Lucian Malaele, care a revenit la Astra Ploiesti, cu care are contract pana in vara. "Malaele nu mai este o prioritate pentru noi, deoarece el nu si-a rezolvat problemele cu proprietarul. Noi nu puteam sa il cumparam de doua ori, asa ca s-a intors la Astra Ploiesti", a declarat presedintele Marin Condescu. Pe de alta parte, sarbul Vojislav Vranjkovici a devenit cel mai scump transfer al Pandurilor, el fiind cumparat cu 50.000 de euro de la Obilic Belgrad.

SPORTUL. Sportul Studentesc a invins cu 1-0 echipa bulgara Nafex Burgas, intr-o partida amicala din cadrul turneului de pregatire pe care il desfasoara in Turcia. Unicul gol al meciului a fost inscris de Tibi Balan, in minutul 80.

GERMANIA. Tehnicianul german Armin Veh, in varsta de 45 de ani, a fost numit ieri in functia de antrenor al echipei VfB Stuttgart, inlocuindu-l pe italianul Giovanni Trapattoni, demis joi seara. Veh, care a mai antrenat pe Hansa Rostock, in perioada 2002-2003, a condus deja primul antrenament al echipei. Giovanni Trapattoni a fost demis din cauza rezultatelor slabe, VFB Stuttgart ocupand locul 7 in Bundesliga, la 24 de puncte de liderul Bayern München.
×
Subiecte în articol: sport