x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Feb 2006   •   00:00

10 februarie 2006

SAHTIOR. Echipa lui Mircea Lucescu a castigat miercuri Canal Cup, un turneu desfasurat in Israel, la care au mai participat formatiile Dinamo Kiev, Spartak Moscova si TSKA Moscova. In ultimul meci al intrecerii, Sahtior a invins, cu scorul de 2-1 (1-0), pe Spartak Moscova. Dintre romani, "Il Luce" l-a folosit pe fundasul Razvan Rat pe toata durata partidei, in timp ce ceilalti au ramas pe banca de rezerve. La Spartak Moscova, fundasul Gabriel Tamas a fost integralist, in timp ce Adrian Iencsi nu a fost folosit.

GIMNASTICA. Federatia Romana a decis ca Romania sa participe doar cu gimnastul Razvan Selariu la Cupa Americii. Forul de specialitate a hotarat ca fetele sa nu faca deplasarea la competitia ce va avea loc la Philadelphia, la 3 si 4 martie. Pentru Selariu (22 de ani) este primul concurs oficial din acest an, dupa ce in 2005 a obtinut doua medalii de argint (sol si individual compus) si una de bronz (sarituri) la Campionatele Europene, si locul 6 la CM de la Melbourne (individual compus).

JO DE VARA. Disciplinele sportive baseball si softball nu au reusit sa redevina sporturi olimpice, dupa ce membrii CIO, reuniti la Torino, au votat impotriva rediscutarii problemei. Pentru reintroducerea lor in programul JO de la Londra din 2010 era nevoie ca mai mult de jumatate dintre cei 90 de membri cu drept de vot sa fie de acord. Baseball-ul a obtinut 42 de voturi, in timp ce softball-ul a primit 43.

×
Subiecte în articol: sport