x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

27 Ian 2007   •   00:00

Spanzurat pentru trafic de droguri
Un fotbalist nigerian in varsta de 21 de ani, condamnat la moarte pentru trafic de droguri, a fost executat ieri, in Singapore, in ciuda apelurilor de clementa venite din tara sa si din partea ONU. O data cu fotbalistul a fost executat un alt nigerian, condamnat tot pentru trafic de droguri. Fotbalistul Iwuchukwu Amara Tochi (foto) si celalalt barbat, Okeke Malachy, 35 de ani, au fost spanzurati ieri la ora locala 6:00, a anuntat Biroul central de stupefiante.

Condamnati la inchisoare, in Vietnam, dupa meciuri trucate Doi fotbalisti vietnamezi au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea, pentru ca au aranjat meciul de tineret, din 2005, cu Birmania. Quoc Vuong, vicecapitanul echipei U 23 de atunci, si Tan Hai, jucator la Port Saigon, au fost condamnati la 6, respectiv 3 ani de inchisoare.

"U" CRAIOVA. Echipa olteana va disputa cinci meciuri amicale in turneul din Cipru: cu Tavria Simferopol (29 ianuarie), Alki Larnaca (31 ianuarie), Daejeon Citizen (3 februarie), Krilia Sovietov Samara (5 februarie) si Levski Sofia (8 februarie). Dupa revenirea din Cipru, Universitatea va mai disputa doua meciuri amicale, cu Poli Timisoara (14 februarie) si cu divizionara secunda CSM Ramnicu-Valcea (17 februarie). Altfel, antrenorul Stefan Stoica a renuntat ieri la serviciile fundasului australian John Tambouras, testat in stagiul de pregatire de la Baile Herculane.

CUPA UEFA. Feyenoord Rotterdam va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv excluderea sa din Cupa UEFA, decisa ca urmare a incidentelor provocate de fanii olandezi la meciul din deplasare cu Nancy, disputat anul trecut, in grupa E a competitiei. "In baza faptelor, stim ca echipa nu este vinovata. Vrem o examinare juridica a verdictului Comisiei de Apel a UEFA. Avem impresia ca s-a comis o nedreptate in ceea ce priveste echipa", a explicat directorul financiar Onno Jacobs.

JIUL. Antrenorul Marin Tudorache va renunta inainte de plecarea in cantonamentul din Antalya la jucatorii care au fost accidentati in turul campionatului. "Mai am doi jucatori asupra carora nu am luat nici o decizie. Constantinescu e unul dintre ei", a spus Tudorache. Tehnicianul a mai renuntat la portarul american Geremy Uhl si a mentionat ca de saptamana viitoare Jiul ii va legitima pe portarul Valentin Lipitor si pe mijlocasul Dinu Sanmartean.

TENIS. Chilianul Fernando Gonzalez s-a calificat in finala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Gonzalez l-a invins ieri, in semifinale, cu scorul de 6-1, 6-3, 6-1, pe germanul Tommy Haas. Tenismanul chilian il va intalni maine, in finala de la Australian Open, pe elvetianul Roger Federer.
×
Subiecte în articol: sport