x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Noi 2005   •   00:00

Viorel Paunescu, presedinte la FR Natatie


Fostul presedinte al clubului de fotbal Steaua, Viorel Paunescu (foto), a fost ales ieri in functia de presedinte al Federatiei Romane de Natatie. La intrunirea cluburilor de natatie din toata tara, Paunescu a primit 37 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Matei Giurcaneanu, a obtinut doar 27 de voturi. "Normal ca ma voi implica financiar, dar nu voi fi singurul investitor, ci vom fi mai multi. Cel mai important este sa atragem surse de finantare. Vom incerca sa le cream sportivilor cele mai bune conditii de pregatire", a spus Paunescu.

CUPA UEFA. Meciurile programate azi in etapa a II-a:
Grupa A: Hamburg - Viking Stavanger (19:30), Slavia Praga - TSKA Sofia (21:00);
Grupa B: Brondby - Maccabi Petah Tikva (21:45), Palermo - Lokomotiv Moscova (22:00);
Grupa C: Lens - Halmstad (21:30), Sampdoria - Steaua (21:45);
Grupa D: Litex Loveci - Grasshoppers (17:00), Middlesbrough - Dnepr (22:00);
Grupa E: Steaua Rosie Belgrad - Basel (18:00), Strasbourg - Tromso (21:45);
Grupa F: Levski Sofia - Dinamo (19:00), Heerenveen - TSKA Moscova (21:30);
Grupa G: Rapid - Rennes (20:00), Stuttgart - Sahtior Donetk (21:45);
Grupa H: Bolton - Zenit St. Petersburg (22:00), Sevilla - Besiktas (22:30).

FRF. Directorul unei publicatii de sport din Timisoara, Octavian Stancioiu, si-a anuntat candidatura pentru postul de presedinte al FRF. Stancioiu a declarat ca, desi stie ca nu are nici o sansa la castigarea alegerilor, a decis sa candideze doar pentru a scoate la iveala neregulile din fotbalul romanesc. "Poate nu voi primi nici macar cele doua voturi pe care ma bazez in acest moment. Sper sa castige Gica Popescu", a spus Stancioiu.

ITALIA. Adrian Mutu nu va fi suspendat dupa ce a fost implicat intr-o altercatie in timpul partidei cu AC Milan, pierduta de Juventus, scor 1-3. Judecatorul sportiv Maurizio Laudi a decis sa nu ia masuri impotriva nici unuia dintre jucatorii care riscau sa fie sanctionati dupa analizarea imaginilor de la acea partida: Filippo Inzaghi, Lilian Thuram, Adrian Mutu si Pavel Nedved.

TENIS DE MASA. Echipa nationala masculina a Romaniei a invins ieri, la Buzau, cu 3-1, reprezentativa Ungariei, intr-un meci din grupa C pentru calificarea la Campionatul European din 2007. Punctele Romaniei au fost obtinute de Adrian Crisan (2) si Andrei Filimon. In urmatorul meci din Grupa C, Romania va intalni, la 29 noiembrie, pe teren propriu, selectionata Poloniei.

DISCIPLINA. Antrenorul lui Poli Timisoara, Cosmin Olaroiu, a fost suspendat doua etape si amendat cu suma de 340 de euro de Comisia de Disciplina a FRF, pentru proteste la adresa arbitrajului in partida cu FC National, scor 2-1, din etapa trecuta. De asemenea, comisia l-a suspendat doua etape si l-a amendat cu 160 de euro pe jucatorul lui FC National, Catalin Lita, deoarece a injurat in mod repetat brigada de arbitri a meciului cu Poli Timisoara.

×
Subiecte în articol: sport grupa