x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

26 Ian 2007   •   00:00

Pleaca Ronaldo, vine Ronaldo
Real Madrid si AC Milan au ajuns la un acord pentru transferul lui Ronaldo (foto), iar brazilianul era asteptat aseara in Italia pentru vizita medicala. Initial, Real a cerut 8 milioane de euro, dar Milan a oferit 5. Madrilenii sunt pe cale sa scape de Ronaldo, dar sunt gata sa aduca un altul. Realul a pregatit 50 de milioane de euro pentru a-l convinge pe portughezul Cristiano Ronaldo sa plece de la Manchester United.

Handbalistii romani isi afla azi adversarii pentru CE
Echipa de handbal a Romaniei isi va afla azi, dupa tragerea la sorti de la Viena (ora 12:00), adversara din barajul de calificare la CE 2008. Selectionerul Lucian Rasnita considera ca orice adversar ne va iesi in cale va fi la fel de puternic, neavand nici o preferinta. Romania va fi plasata in a doua urna valorica.

OLANDA. George Ogararu a fost titular pentru Ajax Amsterdam in meciul cu Haarlem, din optimile de finala ale Cupei Olandei. "Lancierii" s-au calificat in sferturi dupa ce au invins cu 4-0, golul secund fiind inscris din pasa decisiva a fundasului roman. Mijlocasul Nicolae Mitea nu a fost inclus in lotul lui Ajax pentru acest meci.

SCHI. Medicii polonezi l-au scos ieri din coma artificiala pe saritorul ceh Jan Mazoch, care a cazut sambata, in timpul concursului de Cupa Mondiala de la Zakopane. "A fost stabilit un contact elementar cu pacientul. El respira singur, dar starea sa ramane foarte grava. Edemul cerebral s-a diminuat", a declarat purtatorul de cuvant al spitalului din Cracovia, Anna Niedzwiedzka.

CUPA ROMANIEI. La Casa Fotbalului are loc azi tragerea la sorti pentru stabilirea meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana. Evenimentul va incepe la ora 16:15 si va fi transmis in direct de Antena 3, partidele urmand a avea loc la 27 si 28 februarie, intr-o singura mansa, pe teren neutru. Cele opt echipe calificate au fost impartite in doua urne valorice: Steaua, Rapid, detinatoarea trofeului, si FC National in urna A, Poli Timisoara, Otelul Galati, Poli Iasi, FC Arges si Pandurii Targu-Jiu, in urna B.

TENIS. Roger Federer s-a calificat in finala turneului Australian Open, dupa ce l-a invins, in semifinale, scor 6-4, 6-0, 6-2, pe americanul Andy Roddick. Elvetianul va disputa astfel a saptea finala de Grand Slam consecutiva, egaland o performanta din 1934 stabilita de australianul Jack Crawford. In ultimul act, care va avea loc duminica, Federer il va intalni pe invingatorul partidei dintre Tommy Haas si Fernando Gonzalez. In finala feminina s-au calificat Maria Sarapova si Serena Williams.
×
Subiecte în articol: sport