x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Oct 2005   •   00:00

Anghel Iordanescu, selectioner in EAU?


Antrenorul Anghel Iordanescu a declarat postului de televiziune Abu Dhabi Sports Channel ca a avut discutii pentru preluarea echipei nationale a Emiratelor Arabe Unite. Iordanescu a fost prezent, luni, la meciul pe care viitoarea adversara a formatiei sale din finala Ligii Campionilor Asiei, Al Ain, l-a disputat in campionatul EAU cu Sharjah, scor 1-0. Potrivit site-ului khaleejtimes.com, tehnicianul intentioneaza sa paraseasca formatia saudita Al Ittihad, dupa finala Ligii Campionilor Asiei, a carei prima mansa se va disputa la 26 octombrie.

CUPA UEFA. Meciurile programate astazi in prima etapa: Viking - Monaco, TSKA Sofia - Hamburg (grupa A); Maccabi Petah-Tikva - Palermo (grupa B); Halmstad - Hertha Berlin, Steaua - Lens (grupa C); Grasshoppers - Middlesbrough, Dnepr - Alkmaar (grupa D); Basel - Strasbourg, Tromso - Roma (grupa E); TSKA Moscova - Marseille, Dinamo - Heerenveen (grupa F); Rennes - Stuttgart, Sahtior Donetk - PAOK Salonic (grupa G); Zenit St. Petersburg - Vitoria Guimaraes, Besiktas - Bolton (grupa H). Partida Lokomotiv Moscova - Espanyol (grupa B) s-a disputat aseara.

RAPID. Fotbalistii giulesteni sunt convinsi ca vor castiga partida cu Steaua, care va avea loc duminica, in etapa a 10-a a Diviziei A. "Sunt sigur ca vom castiga. Mizez pe faptul ca formam o echipa foarte puternica. Doar am batut pe Feyenoord, nu?", a spus mijlocasul Valentin Negru. Atacantul Lucian Burdujan a declarat ca Rapid se motiveaza foarte bine la derby-uri. "O sa castigam, mai ales ca jucam in Giulesti", a subliniat Burdujan.

BOX. Pugilistul Flavius Bia a castigat titlul mondial la cadeti, dupa ce l-a invins, in finala categoriei 60 de kilograme din cadrul Campionatelor Mondiale de box de la Liverpool, pe kazahul Nuredin Nurlan. Bia, care a cucerit in acest an si titlul de campion european, l-a invins pe kazah prin inferioritate, in repriza a treia. Delegatia Romaniei a mai cucerit la CM doua medalii de bronz, prin Leonard Rotasoaie (46 kg) si Dumitru Ionita (66 kg).

GIMNASTICA. Catalina Ponor a venit ieri la Bucuresti, unde isi va continua pregatirea pentru Campionatele Mondiale de la Melbourne, ce vor avea loc intre 21 si 27 noiembrie. Ponor, care s-a antrenat la Constanta dupa desfiintarea lotului olimpic de gimnastica, a fost insotita in Capitala de antrenorul ei, Matei Stanei. Pana la startul competitiei, pe langa antrenamentele din sala de gimnastica de la Complexul "Lia Manoliu", Ponor va participa si la doua etape de Cupa Mondiala, la Stuttgart (21-23 octombrie) si Maribor (26-31 octombrie).

×
Subiecte în articol: sport grupa