x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

25 Ian 2007   •   00:00

De la licenta pana la excludere
Directorul de licentiere al UEFA, Andrea Traverso, le-a transmis reprezentantilor cluburilor ca, in cazul in care nu se respecta noile prevederi de licentiere, sanctiunile pot ajunge pana la excluderea din toate competetiile. Directorul Departamentului International din cadrul FRF, Florin Prunea (foto), a spus: "Nu mai e de glumit. Si criteriul financiar e important. Unele cluburi vor sa scape de datorii infiintand o noua societate. Asa ceva nu mai e admis".

Griffiths a fost convocat la nationala Australiei
Atacantul Rapidului, Ryan Griffiths (foto), a fost convocat la nationala Australiei in vederea partidei amicale din 6 februarie, de la Londra, cu echipa similara a Danemarcei. Australianul lui Poli Timisoara, Jon McKain, nu a fost solicitat pentru aceasta actiune.

TRANSFER. Atacantul Lucian Burdujan a ajuns la o intelegere de principiu cu patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, in privinta unui transfer. "Acum astept ca si cluburile sa se puna de acord. Sper sa nu se ceara o suma prea mare pe mine", a spus atacantul, care a mai fost ofertat la inceputul acestei luni si de FC Vaslui. La Pitesti, jucatorul ar urma sa primeasca circa 120.000 de euro anual. Burdujan vrea sa plece pentru ca la Rapid, dupa venirea lui Ionel Ganea, numarul atacantilor din lotul giulestean a crescut la sapte.

JIUL. Primarul orasului Petrosani, Carol Schreter, spune ca institutia pe care o conduce este dispusa sa ajute clubul Jiul la plata datoriei de 150.000 de dolari catre Universitatea Craiova. "Il astept pe patronul Alin Simota sa discutam. In limita bugetului, suntem dispusi sa ajutam pentru ca nu ne-am dori ca patronul sa se retraga sau echipa sa fie retrogradata", a afirmat Schreter. Jiul datoreaza 150.000 de dolari Universitatii Craiova, in urma transferului jucatorului Alexandru Badoiu.

FARUL. Atacantul Mihai Gurita are probleme cu inima. Jucatorul a fost trimis pentru investigatii la Bucuresti, la Spitalul Militar, dar dupa efectuarea a trei electrocardiograme nu s-a putut pune un diagnostic clar. Astfel, Gurita va fi supus altor teste la un spital din Timisoara, unde exista un aparat ultramodern la sectia de cardiologie. "Nu stiu exact despre ce e vorba, pentru ca niciodata nu am mai avut probleme cu inima. S-ar parea ca ar fi crescut ceva pe muschi sau ar fi existat din nastere si de-abia acum a inceput sa ma deranjeze", a spus Mihai Gurita.

GLORIA. Atacantul echipei Gloria Bistrita, Sandu Negrean, a semnat ieri un contract pe doua sezoane si jumatate cu formatia Universitatea Cluj, din liga a doua. Sandu Negrean, 32 de ani, care i-a costat 80.000 de euro pe clujeni, a ajuns aseara la Campulung Moldovenesc, locul de cantonament al formatiei antrenate de Adrian Falub.
×
Subiecte în articol: sport