x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

24 Ian 2007   •   00:00

Rapid, inca un egal, 1-1 cu Brann Bergen
Dupa egalurile cu Rosenborg si cu Brondby, Rapid a remizat ieri, 1-1, si cu Brann Bergen (Norvegia), in cadrul stagiului de pregatire pe care "alb-visiniii" il efectueaza in Insulele Canare. Giulestenii au deschis scorul prin Mazilu (’60 - foto dreapta), iar nordicii au egalat prin Bjarnason (’70). Razvan Lucescu a inceput meciul cu: D. Coman - M. Constantin, Maftei, Sapunaru - Badoi, Maldarasanu, E. Dica, I. Stancu - Buga, Mazilu, Zicu.

Stelistul Florin Lovin, in probe la rusii de la Amkar Perm
Mijlocasul Stelei, Florin Lovin a ajuns ieri in cantonamentul echipei ruse Amkar Perm, din Antalya. El a fost folosit in amicalul cu Zimbrul Chisinau. Conform site-ului "sovsport", daca a corespuns, va semna un contract pe 3 ani si va primi 200.000 de euro anual. DINAMO. In al doilea meci al turneului din Portugalia, Dinamo a terminat la egalitate, 0-0, cu Lokomotiv Moscova. Cu Lobont titular, care a avut cateva interventii foarte bune, "cainii" au avut mai multe sanse de gol, insa au ratat. Antrenorul Mircea Rednic a inceput cu urmatoarea formula: Lobont - Blay, Smirnovs, St. Radu, Pulhac - Ad. Cristea, Margaritescu, C. Munteanu, Balace - Danciulescu, Cl. Niculescu. Au mai jucat: Dennis Serban, Moti, Ze Kalanga, Ropotan, Romanovs, Mendy, Lucian Goian, Homei si But.

RAPID. Patronul giulestenilor, George Copos, i-a solicitat ieri Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului concesionarea Stadionului "Valentin Stanescu" pentru o perioada de 49 de ani. "Stiu ca ministerul nu se poate angaja financiar pentru modernizarea stadionului, dar noi vrem sa ne implicam si asteptam o decizie favorabila", a spus Copos. Din cauza intarzierii lucrarilor de consolidare la o parte a tribunei intai si la una dintre peluze, capacitatea arenei a scazut de la 19.100 la 10.649 de locuri.

AMICAL. Universitatea Craiova a invins cu scorul de 2-0 echipa de liga secunda CFR Timisoara intr-un meci amical disputat ieri la Baile Herculane. Golurile Stiintei au fost marcate de Wobay (36) si Njock (31). Stefan Stoica a inceput partida in formula: Bornescu - Dananae, Tambouras, Mitchell, Rose - Argintaru, D. Stoica, Saceanu, Dina - Wobay, Njock. Pe parcurs au mai evoluat: Garla, Curteanu, Gargalie, Piko, Barboianu, Velcovici, Ignat si M. Costea. (Mario Morcov)

DEMISIE. Fostul antrenor al Farului Constanta, Momcilo Vukotic, nu a avut viata lunga nici pe banca tehnica a echipei PAOK Salonic. Sarbul si-a reziliat contractul cu gruparea la care evolueaza Cosmin Barcauan dupa infrangerea suferita duminica pe teren propriu, in campionatul elen, 2-3 cu Olympiakos Pireu. Cu 25 de puncte dupa 18 etape, PAOK ocupa doar locul 5 al clasamentului, la 21 de lungimi fata de liderul Olympiakos.

DINAMO. Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat ieri ca Dinamo nu poate disputa meciurile de pe teren propriu din cadrul Ligii Campionilor pe Stadionul National: "Chiar daca sunt dinamovist, nu se poate acest lucru, pentru ca in primavara vor incepe lucrarile de modernizare a Complexului Sportiv «Lia Manoliu»". Stadionul Dinamo nu corespunde in momentul de fata criteriilor impuse de UEFA.
×
Subiecte în articol: sport