x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Ian 2007   •   00:00
GLORIA. Gruparea bistriteana l-a achizitionat de la FC Arges pe fundasul elvetian Henri Barras. Barras are 22 de ani, a mai jucat la Grasshopper Zürich, Neuchatel Xamax si FC Thun si are in palmares titlurile de campion european cu nationala Elvetiei U17 si vicecampion european cu nationala Elvetiei U19.

FRANTA. Fostul selectioner al Angliei, Sven Goran Eriksson va prelua conducerea tehnica a lui Olympique Marseille saptamana viitoare si vrea sa il convinga pe mijlocasul David Beckham sa i se alature la gruparea franceza, sustine News of the World. "Sven i-a spus lui Becks ca vrea sa ii dea sansa de a reveni in nationala Angliei cu un loc de titular garantat in Franta", scrie publicatia engleza.

ANGLIA. Liverpool, detinatoarea Cupei Angliei, a fost eliminata din competitie inca din faza 32-imilor, dupa ce a pierdut cu 1-3 meciul cu Arsenal. Pentru "cormorani" a marcat Kuyt (‘71), golurile "tunarilor" fiind inscrise de Rosicky (‘37, ‘45) si Henry (‘84). Intr-un alt meci din aceasta faza, Chelsea a invins cu 6-1 pe Macclesfield, echipa din liga a patra engleza.

RALIU. Romanul Emanuel Gyenes a terminat pe locul 48 a doua etapa a raliului Dakar 2007, desfasurata intre Portimao si Malaga, pe o distanta totala de 545 de kilometri, din care 67 de proba speciala. Timpul lui Gyenes a fost de o ora, 11 minute si 27 de secunde, la aproape 9 minute de castigatorul etapei, portughezul Rodrigues. Celalalt roman din competitie, Marcel Butuza, a terminat pe locul 105. Dupa doua etape, Butuza ocupa locul 67, iar Gyenes 77.

SAH. In perioada 3-9 ianuarie 2007 are loc la sala RATB din Capitala cantonamentul loturilor nationale de sah seniori-senioare si de perspectiva. Stagiul a avut loc in prezenta marelui maestru german de origine rusa Artur Jussupow, unul dintre cei mai prestigiosi antrenori de sah din lume.

×
Subiecte în articol: sport