x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Iul 2007   •   00:00

Dinamo - Pe primă dublă

După ce au ratat primul obiectiv al sezonului, Supercupa, pierdută in faţa Rapidului, oficialii dinamovişti au decis să dubleze prima pentru un eventual succes la Buzău. Astfel, "căinii" vor incasa căte 1.500 de euro dacă inving Gloria in această seară, in condiţiile in care o victorie in deplasare este recompensată cu 750 de euro. Referitor la contrele dintre antrenorul Mircea Rednic şi Vasile Turcu, primul a declarat: "Este mai bine să uit".

Â

Dacia mioveni - Neţoiu, fără număr

Principalul acţionar al nou-promovatei Dacia Mioveni, Gigi Neţoiu (foto), a făcut o ofertă fabuloasă pentru Ovidiu Herea, jucător disputat de Rapid şi de Steaua. "Gigi Neţoiu mi-a făcut o ofertă de 4,1 milioane de euro pentru a-l transfera pe Herea la Mioveni. Deocamdată nu am semnat actele, dar totul se va decide marţi. Este puţin probabil totuşi ca Rapid sau Steaua să ofere mai mult decăt Neţoiu", a declarat Constantin Iacov, preşedintele CA al FC Naţional.

Â

FC Unirea - 3-0 cu Petrolul

Inainte de debutul in noul sezon, care se va produce joi, la Bistriţa, Unirea Urziceni a disputat un meci amical in compania formaţiei din Liga 2 Petrolul Ploieşti. Trupa pregătită de Dan Petrescu s-a impus cu scorul de 3-0, golurile fiind marcate de Bilaşco (’5), Onofraş (’57) şi Mara (’89).

Â

CFR Cluj - Vor arbitri străini

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, este de părere că in Liga 1 va fi nevoie de arbitri străini. "Am avut dreptate cănd am spus că nu va fi un campionat corect. Se vede din prima etapă, au fost greşeli de arbitraj la meciul Steaua - Ceahlăul. Dacă cei mai buni arbitri romăni greşesc, atunci este o problemă. Va trebui să aducem din nou arbitri străini", a declarat oficialul grupării clujene.

Â

CE Under 19 - Din nou Spania

Reprezentativa Under 19 a Spaniei a căştigat Campionatul European disputat in Austria, după ce a invins in finală, scor 1-0, formaţia Greciei, unicul gol fiind inscris de Daniel Parejo (’38 - foto). Prin acest succes, ibericii au devenit singura naţională care işi apără titlul cucerit la ediţia precedentă. "A fost un turneu dificil, toate echipele fiind puternice. Pot să spun că mi-a plăcut Grecia, dar noi am avut ceva noroc, şi asta a decis meciul", a declarat tehnicianul spaniol, Juan Santisteban.

Â

Ucraina - Victorie Şahtior

In etapa a 3-a a campionatului Ucrainei, Şahtior Doneţk, echipă pregătită de Mircea Lucescu, a invins, pe teren propriu, scor 3-0, pe Zoria. Golurile au fost inscrise de Jadson (’22) şi Gladki (’34 şi ’43). După transferul lui Marica la VfB Stutgart, tehnicianul romăn nu s-a bazat decăt pe internaţionalul Răzvan Raţ, care a fost integralist şi a contribuit la două din reuşitele "minerilor".

×
Subiecte în articol: sport