x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    09 Aug 2007   •   00:00
LAZIO. Oficialii clubului din Roma vor să-l readucă la echipă pe mijlocaşul lui FC Valencia Stefano Fiore. Varianta revenirii lui Fiore, care a mai jucat pentru Lazio in perioada 2001-2004, a apărut după accidentarea mijlocaşului francez Mourad Meghni. Stefano Fiore, in vărstă de 32 de ani, se va intălni măine cu oficialii Valenciei pentru a incerca să-i convingă să-l cedeze definitiv la o altă formaţie. Tot ieri, gruparea romană a anunţat că preţurile biletelor pentru intălnirea cu Dinamo, de la 14 august, vor costa intre 10 şi 70 de euro.


CFR CLUJ
. Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că incasările din bilete pentru meciul cu Poli Timişoara, din etapa trecută, au fost de aproximativ 140.000 de lei. De asemenea, CFR a văndut pănă acum peste 3.000 de abonamente, in valoare de circa 400.000 lei. Clubul din Gruia a pus in vănzare un număr de 5.000 de abonamente, pe care speră să le văndă pănă la meciul cu Steaua, din etapa a patra.


DINAMO.
Gruparea roş-albă a trimis ieri la UEFA lista cu jucătorii pentru dubla manşă cu Lazio, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Pe aceasta se regăsesc 29 de jucători, printre care şi Ze Kalanga (foto), deşi mijlocaşul angolez nu a mai revenit la echipă după vacanţa de vară, dar nu este trecut peruanul Villalta, care nu a primit acordul de transfer de la Sporting Cristal. Lotul este format din: Bogdan Lobonţ, Andrei Vlad, Dennis Romanovs (portari); Nicolae Muşat, Cristian Pulhac, Cosmin Moţi, Flavius Stoican, Manuel Scarlatache, George Blay, Lucian Goian, Eugen Crăciun, Ştefan Radu, Andrei Niţu, Silviu Izvoranu, Valentin Năstase (fundaşi); Andrei Mărgăritescu, Cătălin Munteanu, Fabrice Fernandes, Ze Kalanga, Cornel Predescu, Adrian Cristea, Daniel Opriţa, Hristu Chiacu, Adrian Ropotan (mijlocaşi); Claudiu Niculescu, Ionel Dănciulescu, Ianis Zicu, Florin Bratu, Liviu Ganea (atacanţi).

×
Subiecte în articol: sport