x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Aug 2007   •   00:00

GERMANIA. FC Barcelona a invins cu scorul de 1-0 pe Bayern München, intr-un meci disputat cu ocazia primei ediţii a Cupei Franz Beckenbauer. Unicul gol al partidei a fost marcat de argentinianul Lionel Messi. Acesta a fost meciul de adio pentru internaţionalul german Mehmet Scholl, retras din activitate la 36 de ani.

INCIDENTE. Şapte persoane au fost rănite uşor in timpul incidentelor dintre suporteri, survenite inaintea partidei Ajax Amsterdam - Slavia Praga (0-1), din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Incidentele au inceput in metrou, pe linia care duce spre Stadionul ArenA, patru fani cehi fiind reţinuţi de poliţie. Printre victime s-au aflat şi căţiva turişti spanioli, surprinşi in mijlocul evenimentelor.

SUA. David Beckham a inscris primul său gol pentru Los Angeles Galaxy, care a invins cu 2-0 pe DC United şi s-a calificat in finala Superligii. Englezul a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri in minutul 28 şi a fost schimbat in minutul 63. In finală, Galaxy va intălni echipa mexicană Pachuca.

STRANIERI. Bursaspor a anunţat oficial despărţirea de romănul Cornel Frăsineanu, care a evoluat patru sezoane pentru gruparea turcă. "Frăsineanu ne-a comunicat că vrea să fie alături de familia lui şi l-am inţeles. Am discutat despre clauza de reziliere şi am ajuns la un acord să ne despărţim pe cale amiabilă", a declarat vicepreşedintele lui Bursa, Ekrem Senal. Cel mai probabil, Frăsineanu se va transfera la UTA. "Ne-am inţeles deja", a declarat fotbalistul.

Â

UNIREA URZICENI. Directorul general al echipei ialomiţene, Felix Grigore, susţine că sunt şanse mari de a invinge pe Poli Ştiinţa Timişoara. "Băieţii şi-au revenit după momentul Corpodean, de etapa trecută, iar acum sunt concentraţi la meciul cu Timişoara. Prestaţiile echipei ne dau speranţe la un succes", a declarat oficialul grupării din Urziceni.

×
Subiecte în articol: sport